Повезане вести
''Људи желе само један меч, Кирјос на Ђоковића''?!
Спортске.нет 27.06.2021
После нешто дужег затишја, Ник Кирјос поново пуни новинске ступце. Као и обично, уместо добрим резултатима, истиче се провокативним изјавама и хвалисањем, а када му помену Новака Ђоковића, тек се тад расприча. Тако је и овога… »
„Ђоковић? Никада нисмо имали већег фаворита на Вимблдону“
Вести онлине 27.06.2021
Најбољи тенисер света Новака Ђоковића један је од главних фаворита за освајање титуле на Вимблдону и само чудо може да га спречи да освоји овај турнир, сматра Грег Руседски. Новак ће после Аустралијан Опена и Ролан Гароса, на… »
Дрејпер, први Новаков ривал у Лондону: Потрудићу се да му створим проблеме
Моззарт спорт 27.06.2021
„Једва чекам да заиграмо“, каже британски тинејџер. Жреб за Вимблдон је спојио у првом колу прекаљеног аса, најбољег тенисера света, Новака Ђоковића и младу наду британског тениса, Џека Дрејпера. Момчић од 19 година, рођен у… »
Није хтео да се прода: Ђоковићев отац открио какве је понуде Новак имао, његов живот није сложен!
Хот спорт 27.06.2021
Шири праве вредности. Срђан Ђоковић је у интервјуу за Политику открио до сада непознате детаље из Новакове каријере. Он је истакао да је живот његовог сина једноставан и да однос према материјалним стварима не постоји. – Његов… »
Вимблдон на СК: Новак креће у одбрану трона у 14.30
Н1 Инфо 27.06.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и млади Британац Џек Дрејпер отвориће у понедељак програм на Централном терену на Вимблдону. Њихов меч почеће у 14.30, уз пренос на Спорт Клубу 1. Ђоковић је актуелни шампион гренд слема у… »
Како зауставити Ђоковића? Најбољи коментар је дао чувени Британац!
Спортске.нет 27.06.2021
Бранилац трофеја на Вимблдону ове сезоне јесте Новак Ђоковић и не само то, долази као првопласирани на АТП листи и као неко ко јури своју 20. титулу на грен слему како би се изједначио са Надалом и Федерером по броју највреднијих… »
„Новак и златни слем? Нико неће бити изненађен ако успе“
Н1 Инфо 27.06.2021
Руски тенисер Данил Медведев није крио одушевљење играма Новака Ђоковића, а истакао је да не би био изненађен када би Србин освојио 'златни слем'. После тријумфа на Ролан Гаросу и Аустралијан Опену, први тенисер света је… »
Новак одбио толики новац да не смем да кажем! Срђан Ђоковић открио - Ноле ће се тога увек придржавати!
Мондо 27.06.2021
"Новак није научен да се фолира", поручује његов отац. "Новак није научен да се фолира", поручује његов отац. Срђан Ђоковић открио је у недељном интервјуу "Политици" досад непознате детаље о сусрету свог сина Новака и… »
Грег Руседски нема дилему: Ђоковић је главни фаворит за Вимблдон и УС опен, а ако их освоји биће најбољи свих времена (видео)…
Вечерње новости 27.06.2021
АП Пхото/Тим Иреланд Ноле у понедељак отвара трнир на Централном терену против британског тенисера Џека Дрејпера који је добио вајлд карту. - Мислим да се Ђоковић издвојио из велике тројке и сад је сам на челу чопора. Титула на… »
“Желео сам Новака у 1. колу Вимблдона”: Кириос сигуран у успех против Ђоковића
Вести онлине 27.06.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић овог понедељка почиње поход за трофеј на Вимблдону, а пред сам почетак трећег гренд слема сезону, управо о њему је говорио његов велики критичар Ник Кириос. Аустралијанац није у најбољој… »
Медведев коментарисао Новака: "Кад он нешто одлучи..."
Спортске.нет 27.06.2021
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић почиње своје учешће на Вимблдону, баш као и његов највећи ривал у овом тренутку ако гледамо АТП листу, Данил Медведев. Управо је Рус коментарисао Новака Ђоковића пред овај турнир који је… »
Циципас: "Новак мисли да је најбољи"
Спортске.нет 27.06.2021
Најбољи грчки тенисер Стефанос Циципас сматра да Новак Ђоковић потврђује свој пласман на АТП листи, али да је остатак Тура ту да га спречи да настави са тријумфима. Новак је освојио прва два гренд слема у сезони и нема намеру ту… »
Бивши федеререов тренер о Новаковом "великом проблему" и шансама за "златни слем"
Вечерње новости 27.06.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/НИЦ БОТХМА Ђоковић је ове године већ покорио Аустралију и Париз, а да би комплетирао „календарски Гренд слем“ очекује га борба у Лондону и Њујорку, док ће му за популарни „златни слем“ бити потребне и Олимпијске… »
Опет он! Кирјос се вратио да прозива Ђоковића: Новак је изневерио спорт, хтео сам њега у првом колу!
Мондо 27.06.2021
Ник Кирјос је поново на гренд слему и поново је новинарима највише причао о најбољем тенисеру света. Ник Кирјос је поново на гренд слему и поново је новинарима највише причао о најбољем тенисеру света. Ближи се почетак… »
Ђоковић: Ролан Гарос ме је потрошио ментално и физички, али ми је улио позитивну енергију за Вимблдон
Моззарт спорт 27.06.2021
“Увек се најежим када сам на теренима овог турнира и дајем све од себе”, поручио је светски број један. Новак Ђоковић сутра креће у поход на шести титулу на Вимблдону, а освајањем 20. гренд слема би се српски ас изједначио са… »
Срби, спремајте дочек за Новака кад освоји Вимблдон и УС опен: Ђоковићев отац зна шта се спрема - Исправиће неправду!
Мондо 27.06.2021
Срђан Ђоковић има јасну поруку пред почетак трећег гренд слема у сезони и поручује - Нолета као да је сам Бог послао! Срђан Ђоковић има јасну поруку пред почетак трећег гренд слема у сезони и поручује - Нолета као да је сам Бог… »
„Свестан сам приче о златном слему, имам своју стратегију“
Н1 Инфо 27.06.2021
Најбољи тенисер Новак Ђоковић каже да је задовољан својим припремама за Вимблдон, трећи гренд слем турнир у сезони. У истој ситуацији у којој је сада, Новак је био и 2016. године – освојио је Аустралијан опен и Ролан Гарос, па… »
Отворио је очи и рекао му само 1 ствар: Нико није знао да је Ноле видео патријарха на самрти - његов отац све испричао!
Мондо 27.06.2021
Срђан Ђоковић открио је детаље сусрета Новака са покојним патријархом Павлом. Срђан Ђоковић открио је детаље сусрета Новака са покојним патријархом Павлом. Новак Ђоковић је и у 2021. наставио да ређа са невероватним… »
Његов отац хтео да украде Новака Србији! Британац еуфоричан пред дуел са најбољим - његов меч каријере!
Мондо 27.06.2021
Џек Дрејпер имаће тежак задатак на старту Вимблдона против Новака Ђоковића, али је ипак срећан! Џек Дрејпер имаће тежак задатак на старту Вимблдона против Новака Ђоковића, али је ипак срећан! Новак Ђоковић почиње одбрану… »
Па, где баш: Тад... Ево када Новак Ђоковић игра меч првог кола и креће по 20. гренд слем титулу!
Спортал блиц 26.06.2021
Најбољи тенисер света сазнао је када креће по вимблдонски трофеј. је жреб за Вимблдон дочекао као први на АТП листи, а и први носилац, а данас је постало познато и када ће започети своју дводнедељну авантуру на путу ка жељеној… »
Вести дана »
Вучић: Београд коначно добија метро; До 15. децембра потписаћемо комерцијални уговор
Б92 пре 2 сатајош 6 повезаних
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Обрадовић: „Моји играчи су хероји, уз најбољу публику чуда су могућа“
Данас пре 2 сатајош 3 повезане