Povezane vesti
Mitar Mirić se oglasio nakon što je opljačkan: Otkrio šta su mu sve ukrali i kako se oseća - "Ovo mi se prvi put desilo"
Mondo 27.06.2021
Pevač je pokraden za vreme nastupa u Bosni i Hercegovini. Pevač je pokraden za vreme nastupa u Bosni i Hercegovini. Domaći mediji preneli su danas vest da je Mitar Mirić opljačkan sinoć tokom nastupa u Bosni i Hercegovini, a sada je i poznati pevač… »
Mitar Mirić opljačkan u bih: Kada je ušao u sobu bio je van sebe
Večernje novosti 27.06.2021
Foto: ATA images - Mitar je sinoć imao zakazan nastup u Bosni, a tokom njegovog nastupa ušao je nepoznati napadač u njegovu sobu i opljačkao ga. Nije znao da će izazvati takav haos, kad je ušao u sobu video je da su stvari razbacane i da je… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 5 satijoš 33 povezane
Đilas nakon tuče i haosa u parlamentu: Ana Brnabić izvršila državni udar! (video)
Pravda pre 37 minutajoš 166 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 4 satijoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 4 satijoš 27 povezanih