Povezane vesti
Ovde sam dobio i šećer i tuberkulozu! Isak o stresu i zaradi tokom takmičenja - "Cena nastupa je ozbiljno skočila"
Mondo 28.06.2021
Isak Šabanović je u finalu Zvezdi Granda osvojio drugo mesto. Pevač otkriva da mu je zbog medijske pažnje skočila cena nastupa. Isak Šabanović je u finalu Zvezdi Granda osvojio drugo mesto. Pevač otkriva da mu je zbog medijske pažnje skočila cena nastupa… »
Grandiozni gubitnik Isaku Šabanoviću skočila cena nastupa: "Znao sam da neću pobediti"
Alo 28.06.2021
Glavni favorit „Zvezde Granda“ Isak Šabanović osvojio drugo mesto. Kažu da je drugoplasirani najveći gubitnik, posebno ako je kao mladi pevač iz Crne Gore Isak Šabanović tokom cele sezone „Zvezda Granda“ važio za glavnog i gotovo jedinog favorita. Tokom… »
Vesti dana »

Sarkozi proglašen krivim u slučaju libijskog finansiranja izborne kampanje 2007; Sarkozi: Nevin sam
RTV pre 3 satajoš 52 povezane

Studenti FILUM-a napustili Rektorat, posle deset meseci blokade ponovo uspostavljen normalan rad
iKragujevac pre 6 minutajoš 35 povezanih

Zbog ruskih udara 30.000 ljudi u Černigovu bez struje; Rojters: Dronovi pogodili ruske luke u Novorosijsku i Tuapseu
RTS pre 41 minutajoš 26 povezanih

Dronovi zatvorili aerodrome u Danskoj, ministar odbrane opisao incident kao hibridni napad, Danska razmatra aktiviranje Člana 4 NATO-a
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Slovenija proglasila Netanjahua nepoželjnim i zabranila mu ulazak u zemlju
NIN pre 1 satjoš 22 povezane