Povezane vesti
Najboljim novosadskim đacima uručene vidovdanske nagrade: Postignuti rezultati, na ponos grada
Večernje novosti 28.06.2021
Foto: Pres služba Grada - Kažu da se na Vidovdan može videti budućnost. A ja sam privilegovan što gledam u vas, našu svetlu budućnost – istakao je Vučević pozdravljajući nagrađene i dodao da je svečano uručivanje tih nagrada jedan od najlepših događaja u… »
Gradonačelnik vučević: Naša deca dokazuju zašto je Novi Sad poseban i zašto je Vidovdan zbog njihovih uspeha još svetiji i…
Večernje novosti 28.06.2021
Foto: Grad Novi Sad - Kažu da se na Vidovdan može videti budućnost, a ja sam privilegovan što gledam u vas, našu svetlu budućnost. Ovo je jedan od najlepših događaja i konačno nije ''onlajn'' preko aplikacija, koje jesu korisne, ali uvek je bolja živa… »
Vesti dana »

Niš u bojama trobojke: obeležava se Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave
Glas juga pre 22 minutajoš 16 povezanih

Ponovo temperature do 30 stepeni: Vraća se letnje vreme, nova prognoza RHMZ-a
Mondo pre 56 minutajoš 17 povezanih

Vučić: Ono što se dešava u Americi na sličan način se događa u Srbiji i u drugim dražavama sveta
Sputnik pre 12 minutajoš 9 povezanih

Ispisana istorija na dodeli Emi nagrada: Najmlađi dobitnik ima samo 15 godina, serija osvojila čak 13 trofeja
Mondo pre 17 minutajoš 7 povezanih