Povezane vesti
Jeremić: Vučić se zaleteo sa izmišljanjem, pa ga snimak razobličio
Beta 30.06.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sve slagao" o susretu sa čelnicima te stranke u predsedništvu, što je dokazao snimak tog dogadjaja, za koji Vučić nije znao da postoji pa se "zaleteo sa… »
Jeremić: Vučić sve slagao, snimak za koji on nije znao je to dokazao
N1 Info 30.06.2021
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "sve slagao" o susretu sa čelnicima te stranke u Predsedništvu, što je dokazao snimak tog događaja, za koji Vučić nije znao da postoji pa se "zaleteo sa… »
INTERVJU Jeremić: Vučić je huligan koji se nikad nije tukao
Nova 30.06.2021
"Vučić ne može da savlada huligana u sebi, a ono što stvar čini još složenijom je to što nikad u životu nije imao hrabrosti da se i zaista sa nekim pobije. Nazvao sam ga izdajnikom zato što je to bio najadekvatniji opis koji mi je pao na pamet kad sam ga… »
Vesti dana »
Novi detalji masovne pucnjave na festivalu u Toledu: Najmanje 12 ranjeno, napadači u bekstvu
Nova pre 36 minutajoš 26 povezanih
Krunićeva i Danilina poražene u finalu Rolan Garosa u dubl konkurenciji
RTV pre 36 minutajoš 34 povezane
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 8. do 14. juna)
Pressek pre 1 satjoš 17 povezanih
Danas se održavaju izbori na Kosovu: Zasad najveća izlaznost u srpskim sredinama
Danas pre 1 minutjoš 42 povezane
Pregovori o prodaji NIS-a su zastali: Šta znači odluka OFAC da skrati rok MOL-u za trećinu
Nedeljnik pre 3 satajoš 14 povezanih