Повезане вести
Милица је овим снимком оставила Србију без речи: Остало ми је мало времена, молим вас помозите ми! (видео)
Вечерње новости 01.07.2021
Фото: Инстаграм принтскрин Милица није окачила оглас у којем оглашава продају најновију торбе, ципела или неког другог модног додатака, већ моли суграђане који могу да јој помогну, да то и учине. - Здраво немам много времена… »
Помозите ми да преживим, Немам много времена: Милица упутила апел - потребна помоћ што пре!
Мондо 01.07.2021
Милица Адамовић (30) из Београда упутила је данас нови апел уз речи да нема много времена и да јој је што пре потребан донор бубрега. Милица Адамовић (30) из Београда упутила је данас нови апел уз речи да нема много времена и да… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 1 сатјош 1 повезана