Povezane vesti

Dačić: Kompromis u dijalogu Beograda i Prištine realno stanje na terenu

Dačić: Kompromis u dijalogu Beograda i Prištine realno stanje na terenu

RTS 02.07.2021
Predsednik Skupštine Ivica Dačić izjavio je da bi kompromis u dijalogu Beograda i Prištine trebalo da podrazumeva nešto što je u interesu obe strane i dodao da "ne zna da li je on moguć". U intervjuu za Dojče vele, Ivica Dačić je pojasnio da je… »
Dačić za DW: Za mene je kompromis u dijalogu s Prištinom realno stanje na terenu

Dačić za DW: Za mene je kompromis u dijalogu s Prištinom realno stanje na terenu

N1 Info 02.07.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić kaže da Srbija insistira na kompromisu u dijalogu sa Kosovom, a, prema njegovim rečima, "kompromis je realno stanje na terenu". „Kompromis bi podrazumevao nešto što je u interesu obe strane. Da li je on… »
Dačić za DW: Za mene je kompromis u dijalogu realno stanje na terenu

Novi magazin 02.07.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi kompromis na kojem Srbija insistira u dijalogu sa Kosovom za njega bio relano stanje na terenu. "Mi imamo jednu situaciju koja je i dalje otvorena. A to znači da je nerešeno pitanje statusa… »
Dačić za DW: Kompromis u dijalogu realno stanje na terenu

Dačić za DW: Kompromis u dijalogu realno stanje na terenu

Nova 02.07.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi kompromis na kojem Srbija insistira u dijalogu sa Kosovom za njega bio relano stanje na terenu. „Mi imamo jednu situaciju koja je i dalje otvorena. A to znači da je nerešeno pitanje statusa… »

Dojče vele 02.07.2021
Srbija insistira na kompromisu u dijalogu s Kosovom. Na pitanje šta bi bio kompromis, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić u intervjuu koji je za DW dao u Berlinu, kaže: „Kompromis je za mene realno stanje na terenu. DW: Naš gost je rođen u… »

Vesti dana »