Povezane vesti

Dačić: Kompromis u dijalogu Beograda i Prištine realno stanje na terenu

Dačić: Kompromis u dijalogu Beograda i Prištine realno stanje na terenu

RTS 02.07.2021
Predsednik Skupštine Ivica Dačić izjavio je da bi kompromis u dijalogu Beograda i Prištine trebalo da podrazumeva nešto što je u interesu obe strane i dodao da "ne zna da li je on moguć". U intervjuu za Dojče vele, Ivica Dačić je pojasnio da je stanje na… »
Dačić za DW: Za mene je kompromis u dijalogu s Prištinom realno stanje na terenu

Dačić za DW: Za mene je kompromis u dijalogu s Prištinom realno stanje na terenu

N1 Info 02.07.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić kaže da Srbija insistira na kompromisu u dijalogu sa Kosovom, a, prema njegovim rečima, "kompromis je realno stanje na terenu". „Kompromis bi podrazumevao nešto što je u interesu obe strane. Da li je on moguć, ja… »
Dačić za DW: Za mene je kompromis u dijalogu realno stanje na terenu

Novi magazin 02.07.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi kompromis na kojem Srbija insistira u dijalogu sa Kosovom za njega bio relano stanje na terenu. "Mi imamo jednu situaciju koja je i dalje otvorena. A to znači da je nerešeno pitanje statusa Kosova… »
Dačić za DW: Kompromis u dijalogu realno stanje na terenu

Dačić za DW: Kompromis u dijalogu realno stanje na terenu

Nova 02.07.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da bi kompromis na kojem Srbija insistira u dijalogu sa Kosovom za njega bio relano stanje na terenu. „Mi imamo jednu situaciju koja je i dalje otvorena. A to znači da je nerešeno pitanje statusa Kosova… »

Dojče vele 02.07.2021
Srbija insistira na kompromisu u dijalogu s Kosovom. Na pitanje šta bi bio kompromis, predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić u intervjuu koji je za DW dao u Berlinu, kaže: „Kompromis je za mene realno stanje na terenu. DW: Naš gost je rođen u Prizrenu… »

Vesti dana »

Snimak vatrogasca u CG ledi krv u žilama (Video)

Snimak vatrogasca u CG ledi krv u žilama (Video)

Pravda pre 36 minutajoš 23 povezane
Danas malo svežije, do 33 stepena

Danas malo svežije, do 33 stepena

Danas pre 21 minutajoš 18 povezanih
Ponovo odloženo uvođenje carina

Ponovo odloženo uvođenje carina

Telegraf pre 21 minutajoš 13 povezanih