Повезане вести

Ђере испао и у дублу са Вимблдона, он и Италијан узели само три гема на старту турнира

Ђере испао и у дублу са Вимблдона, он и Италијан узели само три гема на старту турнира

Вести онлине 02.07.2021
Српски тенисер Ласло Ђере није успео да се пласира у друго коло Вимблдона у конкуренцији дублова пошто је у пару са италијанским тенисером Ђанлуком Магером поражен од Рама и Салисбурија са 2:0 (6:1, 6:2). После овог дуела, на… »
Ђоковић у осмини финала Вимблдона, корак ближи 20. Грен слему

Ђоковић у осмини финала Вимблдона, корак ближи 20. Грен слему

Радио 021 02.07.2021
Први тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Вимблдона, пошто је савладао Дениса Кудлу, резултатом 3:0 у сетовима. Ђоковић је до нове победе на травнатом Грен слему дошао освајајући сетове са 6:4, 6:3, 7:6. Кудла… »
Понадао се Кудла, али Новак иде даље!

Понадао се Кудла, али Новак иде даље!

Спортске.нет 02.07.2021
Први тенисер света Новак Ђоковић пласирао се данас у осмину финала Вимблдона, пошто је у трећем колу са 3:0 савладао Американца Дениса Кудлу, по сетовима 6:4, 6:3, 7:6/9:7. У наредној рунди, нашег тенисера очекује дуел са 20… »
Новак шокирао Енглезе: “Животињска глад за победама? Одрастао сам са вуковима!”

Новак шокирао Енглезе: “Животињска глад за победама? Одрастао сам са вуковима!”

Вести онлине 02.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Вимблдона пошто је са 3:0 савладао Американца Дениса Кудлу. После меча Ђоковић је одговарао на питања водитеља програма, и на самом почетку, истакао је колико му… »
Новак Ђоковић бољи од Дениса Кудле за осмину финала Вимбдона

Новак Ђоковић бољи од Дениса Кудле за осмину финала Вимбдона

Спортски журнал 02.07.2021
Новак је без већих проблема добио прва два сета, онда је у трећем Кудла одузео сервис српском тенисеру и повео са 4:1, али успео је Ђоковић да врати брејк и да дође до изједначења, па је сет „уведен“ у тај-брек у коме је Србин… »
Показао сам где им је место, провоцирали су ме! Ђоковић никад искренији после псовања публике - и ја сам човек!

Показао сам где им је место, провоцирали су ме! Ђоковић никад искренији после псовања публике - и ја сам човек!

Мондо 02.07.2021
Новак Ђоковић говорио је на конференцији за медије о псовкама и провокацијама из публике на Вимблдону. Новак Ђоковић говорио је на конференцији за медије о псовкама и провокацијама из публике на Вимблдону. Српски тенисер Новак… »
ВИДЕО Поен меча: Ђоковић се вратио ударцем из шпаге

ВИДЕО Поен меча: Ђоковић се вратио ударцем из шпаге

Нова 02.07.2021
Новак Ђоковић је савладао Дениса Кудлу са 6:4, 6:3, 7:6(7), а сусрет су обележила три вансеријска поена. Трећи од њих је био на меч лопти. Гледали смо још један фантастичан меч, а Кудла је одиграо потпуно растерећено и успео да… »
Поход на титулу се наставља, Новак у четвртом колу Вимблдона: Американац пружио добар отпор у трећем сету!

Поход на титулу се наставља, Новак у четвртом колу Вимблдона: Американац пружио добар отпор у трећем сету!

Хот спорт 02.07.2021
Сигурна победа за српског тенисера. Новак Ђоковић се пласирао у четврто коло Вимблдона савладавши Дениса Кудлу. Резултат је био 3:0 (6:4, 6:3, 7:6), а наредни противник најбољем светском тенисеру биће Кристијан Гарин који је био… »
"Дувајте ми ку***!" Новак побеснео на публику: Никад сочнија псовка Ђоковића, чули су сви на Вимблдону! (видео)

"Дувајте ми ку***!" Новак побеснео на публику: Никад сочнија псовка Ђоковића, чули су сви на Вимблдону! (видео)

Мондо 02.07.2021
Изнервирали су навијачи Новака Ђоковића, па је после једног поена сочно опсовао на Вимблдону. Изнервирали су навијачи Новака Ђоковића, па је после једног поена сочно опсовао на Вимблдону. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се… »
Новак „сломио“ Кудлу за осмину финала, следи Гарин

Новак „сломио“ Кудлу за осмину финала, следи Гарин

Н1 Инфо 02.07.2021
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Вимблдона. Он је био бољи од Дениса Кудле 6:4, 6:3, 7:6. Меч је трајао два часа и 19 минута. Сјајно је Кудла отворио дуел против Новака и није му тако лако дозволио да… »
Гарин чека Новака или Кудлу у осмини финала Вимблдона

Гарин чека Новака или Кудлу у осмини финала Вимблдона

Моззарт спорт 02.07.2021
Чилеанац после скоро три сата борбе савладао шпанског тенисера Педра Мартинеза и букрао карту за четврто коло. Новак Ђоковић је укрстио копља са Денисом Кудлом у трећем колу Вимблдона. Сусрет је почео око 16.30, а већ је познат… »

Вести дана »