Повезане вести
Пантер: Када сам био у Звезди довољно сам слушао о Партизану! (видео)
Вечерње новости 04.07.2021
ФОТО: Инстаграм КК Партизан Сигурно је да је Пантер могао да пронађе ангажман у Евролиги, где је прошле сезоне и наступао, а за повратак у Србију се одлучио због Жељка Обрадовића. - Нови изазов. То ме много мотивише. Нови… »
Пантер: Обрадовић и ја смо причали довољно да ме убеди да верујем у његов план
Спортски журнал 04.07.2021
Кевин је додао да ће стићи у Београд пред почетак припрема за нову сезону. До званичне промоције Кевина Пантера има још доста времена, Партизану је најбитније да је одрадио кључну ствар, обезбедио параф на уговору МВП-ија Лиге… »
Пантер се јавио из бруклина: Американац објаснио због чега је у Партизану – ‘Жељко ме убедио, у Звезди сам сазнао доста о…
Хот спорт 04.07.2021
Кевин Пантер је прво појачање Кошаркашког клуба Партизан за наредну сезону. Овај сјајни шутер потписао је двогодишњи уговор са београдским клубом и биће на располагању Жељку Обрадовићу, који врши велику реконструкцију… »
Пантер: Због Обрадовића верујем у Партизан, волим изазове
Н1 Инфо 04.07.2021
Кевин Пантер је од пре неколико дана нови играч Партизана. Нико се није надао да ће црно-бели довести овако звучно појачање и играча који је сигурно могао да нађе ангажман у Евролиги, па је зато у својој првој изјави за званични… »
Како ће "Делије" реаговати - Пантер открио зашто баш Партизан
Спортске.нет 04.07.2021
Прво појачање Партизана за наредну сезону је некадашњи кошаркаш Црвене звезде Кевин Пантер, који је са црно-белима потписао двогодишњи уговор. Као што се и дало наслутити, кључни разлог зашто је Американац са српским пасошем… »
Пантер први пут као црно-бели: Тренер Обрадовић ме убедио да верујем у његову визију
Моззарт спорт 04.07.2021
“Ако се буде играло пред навијачима, имаћемо луду сезону”, поручује Американац. До званичне промоције Кевина Пантера проћи ће још доста времена, јер сезона креће тек за три месеца, али нови кошаркаш Партизана се путем клупске… »
Пантер: У Звезди сазнао више о Партизану, Жељко ме убедио
Нова 04.07.2021
Кевин Пантер дао је први интервју за клупски канал Партизана, у ком је навео да је Жељко Обрадовић "пресудио" за потпис. „Добар је осећај, заиста добар. Самоуверен сам и срећан, ово је нови изазов за мене. Узбуђен сам и гледам… »
У звезди сам сазнао доста о Партизану! Кевин Пантер се јавио - Жељко ме убедио да дођем! (видео)
Мондо 04.07.2021
Кевин Пантер је својим доласком у Партизан уздрмао регион, а некадашњи играч Црвене звезде се директно из Америке јавио тим поводом. Кевин Пантер је својим доласком у Партизан уздрмао регион, а некадашњи играч Црвене звезде се… »
Кевин пантер: Обрадовићев план и визија су ме привукли да потпишем за Партизан!
Вечерње новости 04.07.2021
ФОТО: ЕПА Жељко Обрадовић је човек звани трофеј, а црно-бели се надају да ће са њим клуб вратити стари сјај и поново кренути стазама успеха. Прво појалчање је управо Американац са евролигашким искуством. Он истиче да га је… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 1 сатјош 21 повезана
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично на Порталу отворених података - Од данас ови подаци јавно доступни
Екапија пре 5 минутајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Мештани који не баратају онлине платформама могу своје објекте легализовати у сеоским месним заједницама (ФОТО)
РИНА пре 1 сатјош 30 повезаних
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 5 минутајош 14 повезаних