Povezane vesti
Srpski vojnik raznežio mnoge: Pitomac Vojne akademije na originalan način zaprosio svoju dragu (video)
Večernje novosti 04.07.2021
Foto:Tviter/Printskrin/@Jelena19770 Pitomac Vojne akademije dosetio se kako da zaprosi svoju Kaću, a u pomoć su mu pritekli i drugovi sa klase. Video ove prosidbe je osvanuo na društvenim mrežama i raznežio mnoge. - Ja se rasplakala... Od juče gledam, ni… »
Da se rasplačeš od lepote! Pogledajte na kako originalan način je srpski vojnik Ilija zaprosio svoju izabranicu (video)
Mondo 04.07.2021
Društvenim mrežama se poput požara širi snimak originalne prosidbe koji je, po svemu sudeći, nastao u Vojnoj akademiji u Beogradu. Društvenim mrežama se poput požara širi snimak originalne prosidbe koji je, po svemu sudeći, nastao u Vojnoj akademiji u… »
Vesti dana »
Ogroman broj ljudi u Teheranu odaje poštu ubijenom ajatolahu Aliju Hamneiju
Serbian News Media pre 1 satjoš 67 povezanih
Uhapšen "vračarac" – osumnjičen da je presreo čoveka na ulici, uperio pištolj, pa svojom krvlju pisao po haubi
RTS pre 3 satajoš 27 povezanih
Tramp na proslavi 250 godina SAD nabrajao nagrade države, pa se požalio da je on nije dobio: "Rešio sam osam ratova a za mene nema Nobela. Zašto?" (foto)
Blic pre 26 minutajoš 48 povezanih
Kadeti Srbije pobedili Tursku za finale Svetskog prvenstva
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 30 povezanih
SRCE: Tramp na kampanju u SAD potrošio 450 miliona dolara, Vučić na ekonomske mere više od 600
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih