Povezane vesti
Srbijo, imaš mnogo razloga da budeš ponosna: Stefanović čestitao Dan borca, emotivno se dotakao uspomenu na dedu učesnika nob…
Blic 04.07.2021
Ministar odbrane, Nebojša Stefanović, čestitao je na svom zvaničnom profilu, na društvenoj mreži "Fejsbuk" Dan borca. On je rekao da "Srbija ima mnogo razloga da bude ponosna i da treba da se diči svojom slavnom istorijom. On se tom prilikom osvrnuo i na… »
Ministar Stefanović čestitao dan borca: Moramo se dičiti našom slavnom istorijom, ne smemo je prepustiti zaboravu (foto)
Večernje novosti 04.07.2021
Foto Tanjug - Ponosni sam potomak boraca protiv fašizma. Odrastao sam uz dedu Borivoja, koji je praktično bio dete kada je, sa svojih jedva 15 godina, krenuo u borbu za oslobađanje zemlje od okupatora. Bio je i ostao za mene pojam neustrašivosti i… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 78 povezanih

Šlic do kuka i koverta za slavljenicu: Pogledajte u kakvom je izdanju Breskvica došla na Tarin rođendan
Mondo pre 27 minutajoš 35 povezanih

Vlada Srbije: Minimalna zarada 64.554 dinara od 1. januara 2026. godine
Radio sto plus pre 3 satajoš 41 povezana

„Kaliniću blokaderu uctašo“: Poruke mržnje legendarnom košarkašu
Sport klub pre 1 satjoš 15 povezanih

Pripreme za vojnu paradu paralisale deo Beograda: Vlast protiv blokada, osim kad ona blokira
N1 Info pre 17 minutajoš 23 povezane