Povezane vesti
Videla sam joj flastere na vratu, uzela makaze... Miljana grcala u suzama dok je pričala o najgorem trenutku u Zadruzi!
Mondo 05.07.2021
Ovo je za Miljanu Kulić bilo najemotivnije u Zadruzi, pa je reagovala neočekivano. Ovo je za Miljanu Kulić bilo najemotivnije u Zadruzi, pa je reagovala neočekivano. Kako se Zadruga bliži kraju i sve je napetije, sumiraju se utisci tokom proteklih… »
Sestre traže za užinu, pa tata kaže da pitaju majku! Miljana Kulić u životnoj ispovesti ispustila dušu suzama: Moram da…
Alo 05.07.2021
" Znam koliko je moja mama bila posvećena nama, i ona je odabrala mog tatu. Duša me boli što se to sa njima izdešavalo, i rekla sam sebi da moram da budem jača od svega", rekla je Kulićeva. Miljana Kulić prisetila se najtežih trenutaka tokom ove… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protesti studenata i građana u 32 grada u Srbiji, u Beogradu blokade dva mosta: Traže od Vučića hitno raspisivanje izbora
Nova pre 23 minutajoš 16 povezanih

Studenti iz Pionirskog parka: Sutra sastanak sa Vučićem, nakon toga odluka o štrajku glađu
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 48 minutajoš 28 povezanih

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 1 satjoš 20 povezanih