Povezane vesti
Videla sam joj flastere na vratu, uzela makaze... Miljana grcala u suzama dok je pričala o najgorem trenutku u Zadruzi!
Mondo 05.07.2021
Ovo je za Miljanu Kulić bilo najemotivnije u Zadruzi, pa je reagovala neočekivano. Ovo je za Miljanu Kulić bilo najemotivnije u Zadruzi, pa je reagovala neočekivano. Kako se Zadruga bliži kraju i sve je napetije, sumiraju se utisci tokom proteklih deset… »
Sestre traže za užinu, pa tata kaže da pitaju majku! Miljana Kulić u životnoj ispovesti ispustila dušu suzama: Moram da…
Alo 05.07.2021
" Znam koliko je moja mama bila posvećena nama, i ona je odabrala mog tatu. Duša me boli što se to sa njima izdešavalo, i rekla sam sebi da moram da budem jača od svega", rekla je Kulićeva. Miljana Kulić prisetila se najtežih trenutaka tokom ove sezone… »
Vesti dana »
Osumnjičeni za hakovanje podataka Fudbalskog saveza i RFZO saslušan u Beogradu
NIN pre 4 satijoš 28 povezanih
Obnova infrastrukture nakon poplava u Nepalu koštaće najmanje pet milijardi dolara
Biznis.rs pre 4 satijoš 27 povezanih
Požari u okolini Vranja pod kontrolom, udar groma izazvao novi požar iznad Jošaničke banje
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane
„Prišla je grupa osoba u crnim majicama i počela da nas udara“: Aktivista o incidentu pred SNS miting u Užicu
Insajder pre 1 satjoš 48 povezanih
Rusija pogodila skladište municije, poginulo 37 ljudi, Zelenski obećao kažnjavanje odgovornih
Beta pre 3 satajoš 39 povezanih