Povezane vesti
Videla sam joj flastere na vratu, uzela makaze... Miljana grcala u suzama dok je pričala o najgorem trenutku u Zadruzi!
Mondo 05.07.2021
Ovo je za Miljanu Kulić bilo najemotivnije u Zadruzi, pa je reagovala neočekivano. Ovo je za Miljanu Kulić bilo najemotivnije u Zadruzi, pa je reagovala neočekivano. Kako se Zadruga bliži kraju i sve je napetije, sumiraju se utisci tokom proteklih deset… »
Sestre traže za užinu, pa tata kaže da pitaju majku! Miljana Kulić u životnoj ispovesti ispustila dušu suzama: Moram da…
Alo 05.07.2021
" Znam koliko je moja mama bila posvećena nama, i ona je odabrala mog tatu. Duša me boli što se to sa njima izdešavalo, i rekla sam sebi da moram da budem jača od svega", rekla je Kulićeva. Miljana Kulić prisetila se najtežih trenutaka tokom ove sezone… »
Vesti dana »

Hitna pomoć kad joj vreme nije: Vozilo pod rotacijom koje je prošlo kroz masu tokom protesta 1. septembra, trebalo da bude u garaži
Mašina pre 29 minutajoš 46 povezanih

Struja za domaćinstva i male kupce u Srbiji od danas skuplja 6,6 odsto, crvena zona od 1.200 kWh
Jugmedia pre 29 minutajoš 38 povezanih

Minhen: Zatvoren ulaz na Oktoberfest, sumnja se da je požar u stambenoj zgradi podmetnut
Beta pre 29 minutajoš 40 povezanih

Učesnik humanitarne flotile ka Gazi iz Beograda: 'Spreman sam i na najgore'
BBC News pre 2 satajoš 5 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 60 povezanih