Povezane vesti
Predsednik Vučić o finansiranju "večitih": KK Partizan je u poslednje dve godine dobio od države više od Zvezde
Večernje novosti 06.07.2021
Foto: Printskrin Hepi TV Vučić je istakao da mu je jako žao što muška košarkaška reprezentacija nije obezbedila plasman na Olimpijske igre u Tokiju nakon poraza od Italije u finalu kvalifikacionog turnira koji je održan upravo u prestonici Srbije. –… »
Vučić o porazu košarkaša: "Očajan sam zbog načina na koji smo igrali odbranu, kako da mi ne bude žao"
Večernje novosti 05.07.2021
Foto: Printscreen/Hepi Predsednik je prvo govorio o porazu košarkaša Srbije koji nisu uspeli da se kvalifikuju na Olimpijske igre, i rekao je da mu je izuzetno žao. - Kako mi nije žao. Sve bi zavisilo od kostura takmičenja, ali bismo mogli da se borimo… »
Vesti dana »
Najmanje 15 osoba povređeno u eksploziji kasetne municije u Tel Avivu
Politika pre 38 minutajoš 78 povezanih
Ako idete u goste na Mladence, u buket cveća obavezno dodajte grančice ove dve biljke: veruje se da donose blagostanje i čuvaju brak od iskušenja
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Šta radi ovaj čovek? Opet je Bogdana zakucao za klupu! Srbin posle sjajne partije doživeo novo poniženje - ponovo nije dobio ni minut! (video)
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih
Ruski napad na voz kod Odese: poginuo kondukter tokom evakuacije putnika
Politika pre 38 minutajoš 18 povezanih