Povezane vesti
Nole mi je poslao privatnu poruku! Ostao sam zatečen: Slavni glumac nije verovao da mu Đoković piše - živela Srbija!
Mondo 06.07.2021
Novak Đoković šmekerski odgovorio poznatom glumcu! Novak Đoković šmekerski odgovorio poznatom glumcu! Holivudski glumac Bajron Man poreklom iz Hong Konga, u jednom intervju koji je nedavno dao za domaće medije pričao je o svojoj karijeri, ulogama… »
Holivudski glumac ostvario san: Javio mu se Novak Đoković
Večernje novosti 06.07.2021
FOTO: AP Tada je otkrio da bi silno voleo da upozna našeg teniskog asa Novaka Đokovića. - Novaka Đokovića naravno! Obožavam da igram tenis, kao i mnogi članovi moje porodice. Zaista se nadam da ću ga upoznati u budućnosti i, molim vas, recite mu da me… »
Vesti dana »

Upravo se oglasio MUP Srbije Evo ko je uhapšen zbog napada na policiju u Novom Pazaru
Alo pre 28 minutajoš 42 povezane

Uživo ove zemlje su sledeće na udaru cunamija! Zemljotres jačine 8,8 pogodio Rusiju, registrovani talasi od 15 metara: Proglašeno vanredno stanje, eruptirao vulkan, nukearka evakuisana (foto, video)
Blic pre 28 minutajoš 216 povezanih

Ovog datuma stižu olujne nepogode Objavljena je prognoza za naredne dane
Alo pre 29 minutajoš 29 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 3 satajoš 22 povezane

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 18 povezanih