Povezane vesti
"Mogao sam da uzmem šipku i presavijem joj glavu": Oglasio se mladić nakon sukoba sa ženom - "NJu veličaju, a mene..."…
Večernje novosti 06.07.2021
Foto: @istradamus Izjavu osobe čiji su podaci poznati redakciji hrvatskog medija, prenosimo u celosti: "Dobar dan, ovim putem se obraćam široj javnosti o jučerašnjoj situaciji u saobraćaju u gradu Rijeci. Ja sam suvozač koji je izašao na videu…… »
Mladić iz "punta" posle sukoba sa ženom: "Mogao sam da uzmem metalnu šipku i presavijem joj glavu"
Telegraf 06.07.2021
Mladić je kontaktirao redakciju hrvatskog medija nakon što je snimak, na kojem se vidi kako beži od žene sa palicom, postao viralan. Saobraćajni incident u Rijeci koji se proširio društvenim mrežama i postao predmet mnogih rasprava, dobio je svoj… »
Vesti dana »

Srbija centar: Policija je nezakonito upotrebila zvučni top, teroristički akt države prema sopstvenom narodu
Glas Šumadije pre 6 satijoš 9 povezanih

Veliki skup "15. za 15" održan u Beogradu, zbog incidenata studenti završili ranije, tenzije nastavljene do ponoći (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 2 povezane

Do kritičnog stanja može doći i posle 24 sata: Ovo su najnovije informacije o mladiću povređenom na Trgu Nikole Pašića
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Tramp naredio napade na pobunjenike u Jemenu koje podržava Iran, Huti prijavili devet poginulih
Insajder pre 6 satijoš 3 povezane