Povezane vesti
"Mogao sam da uzmem šipku i presavijem joj glavu": Oglasio se mladić nakon sukoba sa ženom - "NJu veličaju, a mene..."…
Večernje novosti 06.07.2021
Foto: @istradamus Izjavu osobe čiji su podaci poznati redakciji hrvatskog medija, prenosimo u celosti: "Dobar dan, ovim putem se obraćam široj javnosti o jučerašnjoj situaciji u saobraćaju u gradu Rijeci. Ja sam suvozač koji je izašao na videu…… »
Mladić iz "punta" posle sukoba sa ženom: "Mogao sam da uzmem metalnu šipku i presavijem joj glavu"
Telegraf 06.07.2021
Mladić je kontaktirao redakciju hrvatskog medija nakon što je snimak, na kojem se vidi kako beži od žene sa palicom, postao viralan. Saobraćajni incident u Rijeci koji se proširio društvenim mrežama i postao predmet mnogih rasprava, dobio je svoj… »
Vesti dana »

Sumnje na upotrebu zvučnog topa tokom 15-minutne tišine: MUP demantuje, NVO pozivaju građane da se jave za pravnu podršku
Insajder pre 6 satijoš 10 povezanih

Amerika počela bombardovanje Huta: U vazdušnim udarima na Sanu poginulo 13 ljudi (video)
Kurir pre 8 satijoš 7 povezanih

Drama u Australiji: Noris sprečio katastrofu Meklarena, Maks izgubio moć, a Ferari...
B92 pre 1 satjoš 8 povezanih

Brutalna partija Nikole Jokića nije bila dovoljna za pobedu: Denver izgubio od najgoreg tima NBA lige! (video)
Hot sport pre 16 minutajoš 9 povezanih