Povezane vesti
"Mogao sam da uzmem šipku i presavijem joj glavu": Oglasio se mladić nakon sukoba sa ženom - "NJu veličaju, a mene..."…
Večernje novosti 06.07.2021
Foto: @istradamus Izjavu osobe čiji su podaci poznati redakciji hrvatskog medija, prenosimo u celosti: "Dobar dan, ovim putem se obraćam široj javnosti o jučerašnjoj situaciji u saobraćaju u gradu Rijeci. Ja sam suvozač koji je izašao na videu…… »
Mladić iz "punta" posle sukoba sa ženom: "Mogao sam da uzmem metalnu šipku i presavijem joj glavu"
Telegraf 06.07.2021
Mladić je kontaktirao redakciju hrvatskog medija nakon što je snimak, na kojem se vidi kako beži od žene sa palicom, postao viralan. Saobraćajni incident u Rijeci koji se proširio društvenim mrežama i postao predmet mnogih rasprava, dobio je svoj… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 8 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 38 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 44 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 13 minutajoš 8 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih