Povezane vesti
Nastavljeno suđenje siniši šakiću: Motociklista pitao - "Jesi li siguran da je to on"
Večernje novosti 06.07.2021
FOTO: Printskrin ATV Za zločin je optužen Siniša Šakić zvani Kinez, koga optužnica tereti da je zajedno s nepoznatom osobom 15. maja prošle godine iz zasede ubio Ćuluma na makadamskom putu u Dragočaju, nakon čega su pobegli motociklom. - Šetao sam s… »
Nastavljeno suđenje za likvidaciju Slaviše Ćuluma u Banjaluci: Nakon ubistva svedok čuo razgovor osoba na motoru
Blic 06.07.2021
Nakon što je ubijen Slaviša Ćulum, iza mene je prošao motocikl i čuo sam kako neko govori „je l’ to to, je l’ to on?“, rekao je u Okružnom sudu u Banjaluci svedok Slaven Marić. Za ubistvo Ćulumu sudi se Siniši Šakiću Kinezu, a tokom današnjeg ročišta… »
Vesti dana »
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Serbian News Media pre 3 satajoš 25 povezanih
Turbulencije u Novom Sadu: Tanjga smenjen, a evo ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde
Kurir pre 4 satijoš 23 povezane
Dramatični prizori iz Francuske, gore turistički biseri: Vatra stigla nadomak Bordoa - nacija na nogama
Telegraf pre 1 danjoš 40 povezanih
Jedna osoba poginula a 15 povređeno na Gej prajd paradi u Berlinu, kada je vozilo upalo u masu
Pravo u centar pre 1 danjoš 14 povezanih
Kakvo nas vreme čeka u avgustu? RHMZ objavio dugoročnu prognozu, stižu tropski dani, suša i vrele noći
Dnevnik pre 4 satijoš 31 povezana