Povezane vesti
Moja majka se samo toga plašila! Karić otkrio nepoznate detalje o odnosu sa Golubovićem - "Bio mi je kao drugi otac!"
Mondo 07.07.2021
Stefan Karić otkrio detalje odnosa sa Kristijanom Golubovićem. Stefan Karić otkrio detalje odnosa sa Kristijanom Golubovićem. Četvrta sezona Zadruge se bliži kraju, a među superfinalistima nalazi se i Stefan Karić koji je u toku današnje emisije iskreno… »
Bio mi je kao drugi otac! Stefanove reči o Kristijanu Goluboviću šokirale ukućane, njegova majka se samo ovoga plašila
Alo 07.07.2021
Bivši zadrugari i danas postavljaju pitanja. Danas finalistima " Zadruge 4" pitanja postavljaju bivši cimeri. Kristijan Golubović postavio je pitanje Stefanu Kariću. - Stefane, kaži mi molim te pošto su svašta pričali o meni i tvom ocu. Kaži mi sad kad… »
Vesti dana »
Evopa i Amerika se ujedinile protiv Trampa! Pokret "Bez kraljeva" predvodi milione ljudi na ulicama, bes raste: "Ovo nije normalno!" (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Univerzitet u Beogradu: Niko nema pravo da, kršeći zakone i etičke principe, sudi i presuđuje u televizijskim studijima i na društvenim mrežama
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Bežao iz sela, a onda baš tu napravio luksuznu vilu kraj jezera Ovo je velelepno imanje Branka Babića, koji je doživeo težak udes na auto-putu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Evo šta je Branko Babić objavio samo par sati pre teškog udesa: Podelio snimak i poručio: "Hvala svima" (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana