Povezane vesti
Moja majka se samo toga plašila! Karić otkrio nepoznate detalje o odnosu sa Golubovićem - "Bio mi je kao drugi otac!"
Mondo 07.07.2021
Stefan Karić otkrio detalje odnosa sa Kristijanom Golubovićem. Stefan Karić otkrio detalje odnosa sa Kristijanom Golubovićem. Četvrta sezona Zadruge se bliži kraju, a među superfinalistima nalazi se i Stefan Karić koji je u toku današnje emisije iskreno… »
Bio mi je kao drugi otac! Stefanove reči o Kristijanu Goluboviću šokirale ukućane, njegova majka se samo ovoga plašila
Alo 07.07.2021
Bivši zadrugari i danas postavljaju pitanja. Danas finalistima " Zadruge 4" pitanja postavljaju bivši cimeri. Kristijan Golubović postavio je pitanje Stefanu Kariću. - Stefane, kaži mi molim te pošto su svašta pričali o meni i tvom ocu. Kaži mi sad kad… »
Vesti dana »
Čačak dobio tehničku vodu: završeni radovi, stabilizacija sistema u toku
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 18 povezanih
Dogovaraju mir, a rakete padaju na obe strane: u iranskom napadu ranjeni Amerikanci
Bloomberg Adria pre 17 minutajoš 18 povezanih
Ceo svet napao špansko čudo, optužili ga da je gurnuo devojčicu koja skuplja loptice, evo šta je istina
Telegraf pre 7 minutajoš 22 povezane
Ministarka: U Kini je bilo fantastično, potreban je „rad, rad i rad“ da bismo bili kao Kinezi
Danas pre 37 minutajoš 12 povezanih