Povezane vesti
Oprostio bih mu da mi je priznao što mu je probio srce: Potresna ispovest oca Ivana Trifunovića, koga je ubio najbolji drug!
Večernje novosti 08.07.2021
Foto Privatna arhiva NJegovo ponašanje me je isteralo iz takta, ponašao se kao plaćeni ubica i morao sam da kažem: "Ubico, ubio si mi sina, ubij sad i mene!". Ovim rečima započinje potresnu ispovest Dragiša Trifunović, otac Ivana Trifunovića (22)… »
"Zakasnio sam 40: Sekundi..." Brat Velje Nevolje osumnjičen za ubistvo najboljeg druga, u sudnicu došao nasmejan, Ivanov…
Blic 07.07.2021
Rekao sam mu: "Pogledaj me na šta ličim" i pokazao sam mu na crni flor... Da je prošao samo i spustio glavu ne bih mu se više ni obratio, ali on je digao ruke uvis i smeje se... Kad sam to video u meni je nešto puklo... Dižeš ruke kao da si… »
Vesti dana »
Trampov plan za Gazu se neće ostvariti, ali će izazvati posledice: Analiza BBC urednika
BBC News pre 26 minutajoš 30 povezanih
Jokić bez tripl-dabla, ali je i tako dominirao: Denver lako savladao Nju Orleans
Euronews pre 20 minutajoš 21 povezana
'Od sada će ženski sport biti samo za žene': Nova Trampova naredba
BBC News pre 1 satjoš 7 povezanih
Nova ekonomija: Žena ostavljena da živi na železničkoj stanici koja je zatvorena jer je opasna po život
N1 Info pre 13 minutajoš 1 povezana
Dašić o dokumentaciji o padu nadstrešnice: Korupcija toliko zvoni, gde god kucnete po projektu
N1 Info pre 2 satajoš 1 povezana