Povezane vesti
Oprostio bih mu da mi je priznao što mu je probio srce: Potresna ispovest oca Ivana Trifunovića, koga je ubio najbolji drug!
Večernje novosti 08.07.2021
Foto Privatna arhiva NJegovo ponašanje me je isteralo iz takta, ponašao se kao plaćeni ubica i morao sam da kažem: "Ubico, ubio si mi sina, ubij sad i mene!". Ovim rečima započinje potresnu ispovest Dragiša Trifunović, otac Ivana Trifunovića (22) koji je… »
"Zakasnio sam 40: Sekundi..." Brat Velje Nevolje osumnjičen za ubistvo najboljeg druga, u sudnicu došao nasmejan, Ivanov otac…
Blic 07.07.2021
Rekao sam mu: "Pogledaj me na šta ličim" i pokazao sam mu na crni flor... Da je prošao samo i spustio glavu ne bih mu se više ni obratio, ali on je digao ruke uvis i smeje se... Kad sam to video u meni je nešto puklo... Dižeš ruke kao da si pobednik, a… »
Vesti dana »
Počela radna večera Vučića, Fon der Lajen i Košte u Briselu: Jedna od tema evropski put Srbije
Euronews pre 18 minutajoš 27 povezanih
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 32 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 30 povezanih
Stefanović (SSP): Jedino što Vučić može da kaže čelnicima EU je da je Srbiju otela mafija
Beta pre 5 satijoš 29 povezanih