Povezane vesti
Tukao sam je sve dok me pevač Sloba Radanović nije odvojio od nje! Šokantan iskaz siledžije iz teretane koji je premlatio…
Kurir 09.07.2021
Uroš R. umislio da je postao novi menadžer u teretani "Ahilej", a kada mu je radnica zabranila da uđe iza pulta i "zavede red", brutalni je pretukao. Uroš R. (19) iz Beograda, koji je u četvrtak uhapšen zbog sumnje da je u teretani "Ahilej" napao… »
"Rekao mi je da će me ubiti, da ću prošetati sandale po dnu dunava..." Potresna ispovest radnice koju je u teretani pretukao…
Večernje novosti 08.07.2021
Foto: Printscreen/Instagram/ahilej.lifestyle Ovako detalje užasa koji je doživela prepričava Dragana, radnica teretane na Novom Beogradu koju je juče, naočigled desetak svedoka, brutalno pretukao Uroš R. (19), inače stalni vežbač u ovom sportskom… »
Vesti dana »
Situacija u Sjenici stabilna nakon padavina, vanredno stanje ostaje na snazi dok ima snežnih nanosa
N1 Info pre 3 satajoš 48 povezanih
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 17 minutajoš 29 povezanih
Odbor za pravosuđe predložio Skupštini da usvoji Mrdićev set pravosudnih zakona
N1 Info pre 22 minutajoš 24 povezane
Velika srpska zastava u Abu Dabiju: Vučić zahvalio Emiratima na jedinstvenoj čestitki
Telegraf pre 16 minutajoš 35 povezanih