Povezane vesti
On ide stazama Saše Ilića: Iako ima 37 godina, štoper crno-belih ne razmišlja o penziji!
Hot sport 09.07.2021
Neće još uvek u penziju. Mnogi smatraju da Bojan Ostojić ide stazama Saše Ilića, koji je u penziju otišao kada je uveliko ‘zagazio’ petu deceniju života. Iskusni defanzivac je u februaru napunio 37 godina, i još uvek je spreman na predstojeće izazove. –… »
Bojan ostojić: Ma, kakva penzija! Iskusni defanzivac Partizana puca od sampouzdanja
Večernje novosti 08.07.2021
FOTO: M. Vukadinović - Iskreno, kada sam došao u Partizan potpisao sam na godinu dana, pa sam po osvajanju duple krune potpisao na dve godine. Posle toga je bilo ono čuveno opraštanje posle osvojenog Kupa, pa sam dobio još godinu ugovora. Sada sam… »
Vesti dana »

„Dolazi vreme kada će svi policajci čije su uniforme ukaljane odgovarati pred zakonom“: DS o smeni komandanta SAJ
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih

Studenti najavili protest “Indeks jači od pendreka” u centru Beograda
Serbian News Media pre 10 satijoš 8 povezanih

Pešić otkrio javnosti šta je Aleksa prećutao: "Nisam hteo da bude opravdanje, hoću da kažem samo jedno"
Mondo pre 15 minutajoš 28 povezanih

Pešić na udaru: Denverov analitičar oštro opleo po selektoru Srbije! Hotel je pun koronavirusa: Pešić šokirao javnost ovom izjavom!
Hot sport pre 20 minutajoš 94 povezane

Petorica uhapšenih na protestu u petak brane se sa slobode, među njima i lekar
Radio 021 pre 40 minutajoš 24 povezane