Povezane vesti
"Pozvao nas je do kola da nešto vidimo i iz čista mira me udario čekićem u glavu" Svedočili mladići koje je vlasnik bazena…
Blic 09.07.2021
- Pozvao nas je do kola da vidimo neku decu koja su bila pijana, pošli smo samo Đorđe i ja. Nisam primetio da ima bilo šta u rukama. Rekao sam da treba da pozovemo Hitnu pomoć kada me je iz čista mira udario u glavu. Od tada se ničega ne sećam, osvestio… »
Osetio samo udarac u glavu: Suđenje Ivici Mitiću za pokušaj ubistva dvojice mladića na bazenu u Niškoj Banji
Večernje novosti 08.07.2021
Ivicu Mitića dovode na suđenje Kako se sumnja, on je 29. avgusta prošle godine čekićem u glavu udario Nikolu A. (17) i Đorđa I. (18), koji su bili gosti na proslavi punoletstva drugarice na bazenu čiji je on vlasnik. U svojim iskazima, svedoci su… »
Vesti dana »
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 38 minutajoš 31 povezana
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 3 satajoš 48 povezanih
Odbor za pravosuđe podržao set pravosudnih zakona koje je predložio Mrdić
Euronews pre 37 minutajoš 24 povezane
Predsednik Srbije čestitao praznik Srpska trobojka leprša na jednoj od najvećih svetskih građevina! Vučić: Slavlje delimo sa prijateljima
Dnevnik pre 2 minutajoš 36 povezanih