Povezane vesti
Skandal za skandalom! Taki opet ušao u sukob, ovoga puta sa Zolom! (video)
Alo 11.07.2021
Taki se najpre posvađao sa Janjušem, a onda i sa njegovim drugom Lazarom Čolićem. - Krenuo je na mene, ali ne može on fizički da se izbori sa mnom. Ne može biciklom na Rusiju. Neću da se tučem sa čovekom koji može da mi bude otac. Sve se desilo… »
Iskren do srži! Nakon što je ispao u superfinalu Mišel otkrio šta sebi najviše zamera! (video)
Alo 11.07.2021
Pevač ne isključuje mogućnost da uđe u sledeću sezonu rijalitija . - Zadovoljan jesam, ali ne prezadovoljan. Pokazao sam ono što jesam, nisam se obrukao - objasnio je pevač . Kada se osvrne na svoju vezu sa Minom Vrbaški Mišel poručuje da je bio… »
Još jedan okršaj! Haos između Mišelove porodice i Ivane Šašić! (video)
Alo 11.07.2021
Finalno veče "Zadruge 4" propraćeno je brojnim skandalima. Foto: Ataimages Do sukoba između Ivane Šašić i Mišelove majke Hane došlo je ranije kada je pevačica negativno komentarisala Gvozdenovića. Tada je Hana napala sugrađanku, a kada su se… »
Tata mi je najviše zamerio vezu sa franom Paula otkrila šta joj je otac rekao čim je napustila Zadrugu! (video)
Alo 11.07.2021
Iako su mnogi smatrali da će upravo ona zauzeti prvo mesto Zadruge 4, Paula je uspela da dođe do superfinalne večeri ali ne i do očekivanog plasmana. - Tata mi najviše zamerio odnose sa muškarcima, nije nikoga imenovao, ali generalno to mu je… »
Dugo su izdržali Mina i Car se zarekli da neće biti zajedno, pa su uradili ovo (foto/video)
Alo 11.07.2021
Iako su se javno rekli da više ne žele da budu zajedno, zadrugari su ponovo šokirali javnost. Mina Vrbaški više puta je, po izlasku iz "Zadruge" istakla da nema šanse da se pomiri sa Filipom Carem, pogotovo nakon što se njena majka Ivana došla… »
Bila je u sukobu sa muškarcima i ženama Završila je na osmom mestu, a najviše se plašila susreta sa majkom!
Alo 11.07.2021
Aleksandra Nikolić svoje učešće u Zadruzi obeležila je komplikovanim odnosima kako sa muškarcima tako i sa ženam, a sada je kao osmi superfinalista napustila Zadrugu 4. Skoro neprepoznatljiva, Aleks je iz Zadruge izašla kao plavuša, a kao… »
Nije mu bilo dobro Ovaj zadrugar je izbačen, a onda je poručio: Ne želim nikoga da vidim! (video)
Alo 11.07.2021
Filip Car prvi put je bio u rijaliti programu i napustio ga je u superfinalnoj večeri kao 11. plasirani. Car je napustio imanje,a njegova bivša devojka Aleks ostala je u Zadruzi da se bori za titulu pobednice. Filipa u studiju čeka dugogodišnja… »
Vesti dana »
Najmanje deset mrtvih u ruskom napadu na Ukrajinu, Bajden odobrio Kijevu korišćenje američkih raketa na Rusiju
BBC News pre 1 satjoš 13 povezanih
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 1 satjoš 4 povezane
Zvezda ubacila preko 100 poena protiv Borca, pucački trening crveno-belih pred derbi
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Libanske vlasti: Jedna osoba poginula i devet povređeno u izraelskom napadu na Bejrut
Danas pre 1 satjoš 2 povezane