Повезане вести

Искрен до сржи! Након што је испао у суперфиналу Мишел открио шта себи највише замера! (видео)

Искрен до сржи! Након што је испао у суперфиналу Мишел открио шта себи највише замера! (видео)

Ало 11.07.2021
Певач не искључује могућност да уђе у следећу сезону ријалитија . - Задовољан јесам, али не презадовољан. Показао сам оно што јесам, нисам се обрукао - објаснио је певач . Када се осврне на своју везу са Мином Врбашки Мишел… »
Скандал за скандалом! Таки опет ушао у сукоб, овога пута са Золом! (видео)

Скандал за скандалом! Таки опет ушао у сукоб, овога пута са Золом! (видео)

Ало 11.07.2021
Таки се најпре посвађао са Јањушем, а онда и са његовим другом Лазаром Чолићем. - Кренуо је на мене, али не може он физички да се избори са мном. Не може бициклом на Русију. Нећу да се тучем са човеком који може да ми буде… »
Тата ми је највише замерио везу са франом Паула открила шта јој је отац рекао чим је напустила Задругу! (видео)

Тата ми је највише замерио везу са франом Паула открила шта јој је отац рекао чим је напустила Задругу! (видео)

Ало 11.07.2021
Иако су многи сматрали да ће управо она заузети прво место Задруге 4, Паула је успела да дође до суперфиналне вечери али не и до очекиваног пласмана. - Тата ми највише замерио односе са мушкарцима, није никога именовао, али… »
Још један окршај! Хаос између Мишелове породице и Иване Шашић! (видео)

Још један окршај! Хаос између Мишелове породице и Иване Шашић! (видео)

Ало 11.07.2021
Финално вече "Задруге 4" пропраћено је бројним скандалима. Фото: Атаимагес До сукоба између Иване Шашић и Мишелове мајке Хане дошло је раније када је певачица негативно коментарисала Гвозденовића. Тада је Хана напала суграђанку… »
Била је у сукобу са мушкарцима и женама Завршила је на осмом месту, а највише се плашила сусрета са мајком!

Била је у сукобу са мушкарцима и женама Завршила је на осмом месту, а највише се плашила сусрета са мајком!

Ало 11.07.2021
Александра Николић своје учешће у Задрузи обележила је компликованим односима како са мушкарцима тако и са женам, а сада је као осми суперфиналиста напустила Задругу 4. Скоро непрепознатљива, Алекс је из Задруге изашла као… »
Дуго су издржали Мина и Цар се зарекли да неће бити заједно, па су урадили ово (фото/видео)

Дуго су издржали Мина и Цар се зарекли да неће бити заједно, па су урадили ово (фото/видео)

Ало 11.07.2021
Иако су се јавно рекли да више не желе да буду заједно, задругари су поново шокирали јавност. Мина Врбашки више пута је, по изласку из "Задруге" истакла да нема шансе да се помири са Филипом Царем, поготово након што се њена… »
Није му било добро Овај задругар је избачен, а онда је поручио: Не желим никога да видим! (видео)

Није му било добро Овај задругар је избачен, а онда је поручио: Не желим никога да видим! (видео)

Ало 11.07.2021
Филип Цар први пут је био у ријалити програму и напустио га је у суперфиналној вечери као 11. пласирани. Цар је напустио имање,а његова бивша девојка Алекс остала је у Задрузи да се бори за титулу победнице. Филипа у студију… »

Вести дана »