Povezane vesti
Spoljne sile htele da naprave od Belorusije „drugu Ukrajinu“, pa onda da krenu na Rusiju
Pravda 12.07.2021
Beloruski ministar spoljnih poslova Vladimir Makej izjavio je da su spoljne sile želele da od Belorusije naprave „drugu Ukrajinu“ a zatim da to iskustvo prenesu na Rusiju koja se razvija u moćnu svetsku državu. „Mislim da je cilj bio, imam u vidu cilj… »
Ozbiljna ocena iz minska: Spoljne sile htele da naprave od Belorusije „drugu Ukrajinu“, pa onda da krenu na Rusiju
Večernje novosti 12.07.2021
Foto: Pixabay - Mislim da je cilj bio, imam u vidu cilj onih koji su organizovali odgovarajuće akcije u Belorusiji, da se stvori druga Ukrajina. Zato je bilo i jače i žešće. I zatim da se to iskustvo prenese na Rusiju. Jer cilj danas nije u prvom redu… »
Vesti dana »
(Foto/Video) Protest podrške Jeleni Kleut: Studenti blokirali Filozofski fakultet u Novom Sadu, stigla i policija
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 58 povezanih
Izgoreo kabinet tužioca TOK, spasen predmet u slučaju „Nadstrešnica“
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
BBC News pre 22 minutajoš 43 povezane
Iz Amerike u Srbiju: Potpisan sporazum za leteće taksije, izabrane američke letelice
Vreme pre 47 minutajoš 24 povezane
Tramp iz Davosa o ratu u Ukrajini: "Moramo da prekinemo taj rat, mnogo duša je izgubljeno"
Večernje novosti pre 32 minutajoš 43 povezane