Повезане вести

Вучић: Подржавам обавезну вакцинацију, али Устав то не дозвољава

Вучић: Подржавам обавезну вакцинацију, али Устав то не дозвољава

Политика 14.07.2021
ПАНЧЕВО – Председник Александар Вучић изјавио је данас да је он лично поборник идеје о обавезној вакцинацији за поједине категорије становништва, што је у Француској правило за здравствене раднике, али да у Србији тако нешто није… »
У свету пола милиона нових случајева коронавируса

У свету пола милиона нових случајева коронавируса

Политика 14.07.2021
ПАРИЗ – У свету је од коронавируса умрла најмање 4.053.041 особа а више од 187.779.210 је заражено, јавила је данас агенција Франс прес нови биланс. У односу на јуче у свету је умрло још 9.748 људи а 552.235 је заражено… »
Вучић о обавезној вакцини: Али како да одбраним Устав…

Вучић о обавезној вакцини: Али како да одбраним Устав…

Нова 14.07.2021
Председник Србије Александар Вучић одговорио на питање новинара да ли ће Србија следити пример неких европских земаља које уводе обавезну вакцинацију. Како преноси портал Б92, он је подсетио да је и Немачка размишљала да то… »
Обавезна вакцинација у Србији? Вучић се изјаснио …

Обавезна вакцинација у Србији? Вучић се изјаснио …

Правда 14.07.2021
Председник Србије Александар Вучић одговорио на питање новинара да ли ће Србија следити пример неких европских земаља које уводе обавезну вакцинацију. Он је подсетио да је и Немачка размишљала да то уради али је од тога… »
Бројке расту, издвојићемо поново новац за вакцинисане! Вучић о обавезној вакцини: Ја сам за, али то није по Уставу

Бројке расту, издвојићемо поново новац за вакцинисане! Вучић о обавезној вакцини: Ја сам за, али то није по Уставу

Мондо 14.07.2021
Председник Србије истакао је да тренутно епидемиолошка ситуација у земљи није алармантна, али да поново расте број новозаражених. Председник Србије истакао је да тренутно епидемиолошка ситуација у земљи није алармантна, али да… »
"Читаве регије су као црне рупе": Вучић о обавезној вакцинацији: Апсолутни сам поборник онога што раде Макрон и Мицотакис

"Читаве регије су као црне рупе": Вучић о обавезној вакцинацији: Апсолутни сам поборник онога што раде Макрон и Мицотакис

Блиц 14.07.2021
Ми имамо Устав у коме су нам сви грађани равноправни, како ћу да кажем грађанину да сме да уђе или не уђе у шопинг мол ако је вакцинисан или није, а знате шта мислим о вакцинацији, рекао је председник Србије Александар Вучић. -… »
Вучић је управо испод жита рекао да ли ће бити обавезне вакцинације у Србији

Вучић је управо испод жита рекао да ли ће бити обавезне вакцинације у Србији

Ноизз 14.07.2021
Корона је у лаганом порасту у Србији, а чланови Кризног штаба јуче су на седници говорили о томе да је неопходно да се сви грађани вакцинишу и да је то једини начин да се победи вирус. Али док сви саветују, председник "испод… »
Вучић о обавезној имунизацији: Сутра бих то урадио, али постоји Устав - Страшна је одговорност на онима који неће да се…

Вучић о обавезној имунизацији: Сутра бих то урадио, али постоји Устав - Страшна је одговорност на онима који неће да се…

Вечерње новости 14.07.2021
Фото: С. М. Ј. На питање новинара да ли Србија може да прати Грчку и Француску која је одредила обавезну вакцинацију за одређене категорије становништва, иако се на Ексит улазило за дигиталним сертификатом за вакцинацију, да ли… »
3.000 динара за вакцинисане грађане није једина мера: Србија размишља о овој новчаној стимулацији

3.000 динара за вакцинисане грађане није једина мера: Србија размишља о овој новчаној стимулацији

Телеграф 14.07.2021
Мера од 3.000 динара можда неће бити једина стимулација. Србија не може да уведе обавезно вакцинисање јер је то у супротности са Уставом, рекао је председник Србије Александар Вучић приликом обиласка ЗФ фабрике у Панчеву. Он је… »
Вучић о обавезној вакцинацији: Сутра бих то урадио, али постоји Устав. Имамо регије као црне рупе

Вучић о обавезној вакцинацији: Сутра бих то урадио, али постоји Устав. Имамо регије као црне рупе

Телеграф 14.07.2021
Истакао је да је побољшано стање последњих дана. Србија не може да уведе обавезно вакцинисање јер је то у супротности са Уставом, рекао је председник Србије Александар Вучић приликом обиласка ЗФ фабрике у Панчеву. На питање… »

Вести дана »