Povezane vesti
Špan: Nemačka izdvaja dodatnih 260 miliona evra za SZO
Blic 17.07.2021
Nemački ministar zdravlja Jens Špan najavio je danas na pres konferenciji Svetske zdravstvene organizacije (SZO) izdvajanje dodatnih 260 miliona evra za SZO u cilju razvijanja testova, lekova i vakcina za kovid-19. - Mi ćemo, takođe, obezbediti… »
Pomoć SZO: Nemačka izdvaja dodatnih 260 miliona evra za razvijanja testova, lekova i vakcina protiv korone
Večernje novosti 17.07.2021
Foto: Arhiva - Mi ćemo, takođe, obezbediti najmnaje 30 miliona vakcina trećim zemljama kroz program KOVAKS i danas mislim da možemo da kažemo da ćemo biti u mogućnosti da pružimo znatno više od ovih 30 miliona doza - istakao je Špan. Prema… »
Vesti dana »

„On može da bude ministar samo onim ćacijima u Pionirskom parku“: Student Pravnog fakulteta u Novom Sadu o dočeku za Stankovića
Nova pre 34 minutajoš 41 povezana

Rat rečima: Vučić demantuje saradnju s kriminalcem, poziva tužilaštvo da reaguje!
Serbian News Media pre 24 minutajoš 21 povezana

„Vostani Serbie“: Pogledajte kako su protekli protesi u Novom Sadu, Nišu, Čačku, Boru, Kragujevcu, Šapcu i Beogradu
Nova pre 9 minutajoš 19 povezanih

Druga runda mirovnih pregovora Rusije i Ukrajine, NATO zemlje dreše kesu za vojsku
BBC News pre 49 minutajoš 16 povezanih