Povezane vesti
Dok se za nikolom (9) iz badovinaca traga danima, majka čeka: "Nadam se da je moj sin živ i da će mi se vratiti"
Večernje novosti 17.07.2021
Foto: V.M. Čak 120 policajaca je uključeno u potragu kako kaže majka nestalog dečaka. - Niko ne zna šta se tačno desilo. Ostalo je da se pregleda ušće Drine. Nije ni u šumama, ni u vikendicama. Nadam se da je moj sin živ i da će mi se vratiti - kaže… »
Malog nikolu i dalje traže: Majka čeka sina da se vrati, ronioci pretražuju ušće Drine
Kurir 17.07.2021
Policija i ronioci Žandarmerije već dva dana tragaju za Nikolom N. (9) iz Badovinaca kod Bogatića, a njegova majka Mirjana ne gubi nadu da će joj se sin vratiti živ i zdrav. Podsetimo, dečak je nestao u sredu, a tog popodneva njegove stvari pronađene su… »
Vesti dana »

Vučić: Turska isporuka dronova-samoubica Kosovu brutalno kršenje Povelje UN i Rezolucije 1244
Beta pre 50 minutajoš 35 povezanih

Uradio je sve za njih, a sada ih je napustio: Sloboda i Vojin danas su najtužniji
Svet & Skandal pre 2 satajoš 28 povezanih

(Video) Bila je ljubav Zdravka Šotre i najlepše lice Jugoslavije! Do slave stigla iz bede, a život je završila tragično u samoći
Dnevnik pre 2 satajoš 80 povezanih

Član uprave JANAF-a: Ne verujem da će Srbija ostati bez rafinerije
Nedeljnik pre 1 satjoš 53 povezane