Повезане вести
Саобраћајка у Бањалуци: "Видео сам да пружају помоћ жени која је у рукама имала мало дете"
Вечерње новости 17.07.2021
Фото: Д. Поздеровић Портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић рекла је да је у току увиђај. Један од очевидаца испричао је да су у несрећи учествовала два аутомобила, као и да је Хитна помоћ веома брзо стигла на лице места. –… »
Саобраћајка у Бањалуци: "Видео сам да пружају помоћ жени која је у рукама имала мало дете" (фото)
Блиц 17.07.2021
У саобраћајној несрећи која се јутрос догодила код Приједорске петље има повређених, али се ради о лакшим повредама, потврђено је за Српскаинфо. Портпарол ПУ Бањалука Данијела Мучибабић рекла је да је у току увиђај. Један од… »
Вести дана »
Рафинерија у Панчеву сутра зауставља производњу: Србија пред највећим енергетским тестом! Рафинерија у Панчеву
Волим Зрењанин пре 3 сатајош 40 повезаних
АНЕМ оштро осудио нападе на новинаре у Неготину: Полиција одбијала да реагује на отмицу телефона фоторепортеру
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 11 повезаних
Шта каже Бобан Стојановић: „Не треба више протестовати против Вучића, већ показивати подршку студентима и њиховој листи“
Машина пре 1 сатјош 54 повезане
Мањи инцидент у Нишу током „16 минута тишине“: сукоб грађана и пролазнице обележио протест
Решетка пре 32 минутајош 31 повезана
Председник о изборима: „Опозиција је терорисала грађане, а ми смо и поред тога победили“
Сербиан Невс Медиа пре 7 минутајош 24 повезане