Повезане вести
Додик амбасадору САД: Мора се поштовати слово Дејтона
РТВ 18.07.2021
БАЊАЛУКА - Српски члан и председавајући Председништва БиХ Милорад Додик поручио је данас новоименованом амбасадору САД у БиХ Мајклу Марфију да треба да зна да се "апсолутно мора поштовати слово Дејтона". Додик је рекао да је… »
Додик поручио америчком амбасадору: Слово Дејтона се апсолутно мора поштовати
Вечерње новости 18.07.2021
Фото: Новости Додик је рекао да је именовање Марфија за новог америчког амбасадора ствар Сједињених Америчких Држава и додао да је, као председавајући Председништва БиХ, обавештен пре два месеца о његовом именовању. -… »
Додик америчком амбасадору Дејтон мора да се поштује
Ало 18.07.2021
"Амбасадор је задужен да спроводи америчке интересе, ми имамо неке наше интересе, али је битно да зна да се ситуација овде значајно променила у односу на раније. Ми га знамо од раније, из неких ранијих времена, али ово није ни… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана