Повезане вести

Борац против расизма: Замбија одаје почаст великом Ђорђу Балашевићу

Борац против расизма: Замбија одаје почаст великом Ђорђу Балашевићу

Вечерње новости 19.07.2021
Фото Тањуг/ Фото П. Митић Алекса је на друштвеним мрежама поделио видео, насловљен "Шта да причам, ја данас не знам никог ко ти је сличан", у ком објашњава зашто Замбија одаје почаст Панонском морнару. - Захваљујући мом оцу… »
Замбија одаје почаст ђорђу балашевићу: Панонски морнар добио ванвременско признање

Замбија одаје почаст ђорђу балашевићу: Панонски морнар добио ванвременско признање

Вечерње новости 19.07.2021
Архива Његов син Алекса са својом супругом Николином и најближим сарадницима стигао је на церемонију у Лусаку, где га је примио градоначелник. Млади уметник и продуцент филма "Мегдан" претходно је преузео морнаску капу, као дар… »
Алекса Балашевић отишао у африку: "Држава Замбија ме је позвала, ово је све захваљујући мом оцу Ђолету", огласила се и Оља…

Алекса Балашевић отишао у африку: "Држава Замбија ме је позвала, ово је све захваљујући мом оцу Ђолету", огласила се и Оља…

Блиц 19.07.2021
Син Ђорђа Балашевића, Алекса Балашевић, добио је позив из Африке, односно Луксака, главног града Замбије, да заједно са својом супругом и најближим сарадницима присуствује церемонији у част покојног кантаутора. Алексу тамо чека… »

Вести дана »