Povezane vesti
Popio hladnu vodu i onesvestio se: Lekari objasnili da ovu grešku svi pravimo, kad nam je vruće, a može nas koštati života
Alo 21.07.2021
Video sam neke tačkice, iznenada mi je bilo veoma muka, a ruke i noge su počele da mi trnu. Svi to radimo, kad nam je vruće, prvo posegnemo za čašom hladne vode, a zapravo ne bi trebalo – zašto je to opasno na svojoj koži je osetio momak koji je svoju… »
Popio je flašicu hladne vode i onesvestio se: Svi se tako rashlađujemo, a može da bude veoma opasno!
Mondo 21.07.2021
Muškarac koji je kolabirao nakon što je na vrućini popio čašu ledene vode upozorio druge! Muškarac koji je kolabirao nakon što je na vrućini popio čašu ledene vode upozorio druge! Koliko puta ste po vrućini posegli sa čašom hladne vode ili nekog drugog… »
Vesti dana »

Ne odlažite kišobrane, i danas će da pljušti Dosta svežije, evo dokle će biti tako (foto)
Alo pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp: Ne zanima me susret sa Putinom; Medvedev: Pretnje Rusiji mogu dovesti do rata sa SAD
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih

Masakr u Njujorku: Četiri osobe mrtve, među njima i policajac - napadač počinio samoubistvo
Blic pre 15 minutajoš 7 povezanih

Na današnji dan: Umro Van Gog, rođen Musolini, turska vojska zauzela Petrovaradin
Radio 021 pre 5 minutajoš 2 povezane

Deo Zemuna danas bez vode do 22 sati, a jedno naselje u Barajevu do 17: Pogledajte da li je vaša ulica na spisku
Blic pre 2 satajoš 1 povezana