Povezane vesti

Tužilac Nenadić: Optužnica protiv Belivukove grupe do sledećeg petka

RTS 23.07.2021
Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić izjavio je na konferenciji za novinare u Specijalnom sudu da će u narednih sedam, osam dana biti podignuta optužnica protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića… »

Tužilac najavio pred novinarima skoro podizanje optužnice protiv Belivuka

Nova 23.07.2021
Optužnica protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka biće podignuta u zakonskom roku, najverovatnije do sledećeg petka, kazao je tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić kojeg javnost nije imala prilike često da čuje, a sada je iznenada sazvao… »

Može Belivuk da priča šta hoće: Advokat Zora Dobričanin objasnila od čega zavisi sudbina Velje Nevolje i njegovog klana

Kurir 23.07.2021
Optužnica protiv pripadnika klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića biće podignuta sledećeg petka. Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić danas je prikazao nove slike žrtava brutalnih sakaćenja i ubistava. Nakon objave portala "Krik" da… »

Tužilac pred novinarima, ne i pred kamerama: Uvid najpre imale porodice žrtava

N1 Info 23.07.2021
Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je da će optužnica protiv Veljka Belivuka i njegove grupe najverovatnije biti podignuta idućeg petka, jer je tužilaštvu potrebno još sedam ili osam dana da završi istragu. Nenadić je… »

Mafijaški konsiljere Ko je glavni savetnik Veljka Belivuka i Marka Miljkovića?

Kurir 23.07.2021
Optužnica protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića biće podignuta sledećeg petka. Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić danas je prikazao nove slike žrtava brutalnih sakaćenja i ubistava. Nakon objave portala "Krik" da je Veljko… »

Tužilac najavio podizanje optužnice protiv Belivuka i njegove grupe idećeg petka

IndeksOnline 23.07.2021
BEOGRAD – Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je danas da će optužnica protiv Veljka Belivuka i njegove grupe najverovatnije biti podignuta idućeg petka, jer je tužilaštvu potrebno još sedam ili osam dana da završi istragu… »

Tužilac najavio optužnicu protiv Belivuka i pokazao slike žrtava, snimanje nije bilo dozvoljeno

Radio 021 23.07.2021
Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je da će optužnica protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka biti podignuta u zakonskom roku, najverovatnije do sledećeg petka. Nenadić je rekao da se istraga sprovodi protiv 31 osobe, kao i da… »

Tužilac najavio optužnicu protiv Belivuka i pokazao slike iskasapljenih žrtava

N1 Info 23.07.2021
Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je da će optužnica protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka biti podignuta u zakonskom roku, najverovatnije do sledećeg petka. Nenadić je rekao da se istraga sprovodi protiv 31 osobe, kao i da… »

Optužnica protiv Belivukove grupe do idućeg petka

RTV 23.07.2021
BEOGRAD - Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić izjavio je danas na konferenciji za novinare u Specijalnom sudu da će u narednih 7-8 dana biti podignuta optužnica protiv organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića… »

Tužilac najavio podizanje optužnice protiv Belivuka i njegove grupe idućeg petka

Novi magazin 23.07.2021
Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je danas da će optužnica protiv Veljka Belivuka i njegove grupe najverovatnije biti podignuta idućeg petka, jer je tužilaštvu potrebno još sedam ili osam dana da završi istragu. On je, na… »

Prikazane fotografije četvorice ubijenih: Tužilac: Optužnica protiv Velje Nevolje i klana do sledećeg petka, po telima…

Blic 23.07.2021
Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je danas da će optužnica protiv klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića zvanog Mesar i Zver, biti podignuta sledećeg petka! Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić… »

Srbija: Tužilac najavio podizanje optužnice protiv Belivuka sledećeg petka

Slobodna Evropa 23.07.2021
Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je 23. jula u Beogradu da će optužnica protiv Veljka Belivuka i njegove grupe najverovatnije biti podignuta sledećeg petka jer je tužilaštvu potrebno još sedam ili osam dana da završi… »

Vanredno obraćanje tužilaštva, optužnica protiv Belivuka do petka! Prikazane nove slike ubistava i sakaćenja žrtava

Mondo 23.07.2021
Novinarima se obratio tužilac Mladena Nenadića. Novinarima se obratio tužilac Mladena Nenadića. Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić obratio se novinarima i saopštio da će optužnica protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića biti… »

Nove slike sakaćenja i ubistava: Novinarima pokazane fotografije žrtava klana Velje Nevolje i Marka Miljkovića

Večernje novosti 23.07.2021
Foto: Ilustracija Takođe, na konferenciji novinarima su prikazane nove slike žrtava brutalnih sakaćenja i ubistava koje su izvršili Velja Nevolja, Marko Miljković i članovi njihovog klana.… »

Tužilac pokazao nove slike sakaćenja: Optužnica protiv Belivuka sledeće nedelje

Nova 23.07.2021
Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić obratio se novinarima i saopštio da će optužnica protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića biti podignuta sledećeg petka. Kako saznajemo, Nenadić je novinarima na sastanku pokazao fotografije… »

Tužilac najavio optužnicu protiv Belivuka i pokazao slike iskasapljenih žrtava

Danas 23.07.2021
Novinarima su prikazane fotografije tela Belivukovih žrtava. Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić najavio je da će optužnica protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka biti podignuta u zakonskom roku, najverovatnije do sledećeg petka… »

Optužnica protiv velje nevolje u petak: Tužilac pokazao nove fotografije žrtava monstruoznih zločina nožem im pisali po…

Kurir 23.07.2021
Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić saopštio je danas da će optužnica protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića biti podignuta sledećeg petka. Nenadić je na konferenciji za novinare prikazao nove slike žrtava brutalnih… »

Nove monstruozne fotografije Novinarima prikazane žrtve klana Velje Nevolje i Marka Miljkovića!

Alo 23.07.2021
Tužilac se novinarima obratio u 13.30 u zgradi Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu u Ustaničkoj ulici. Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić obratio se novinarima i sopštio da će optužnica protiv klana Veljka Belivuka i Marka… »

Optužnica protiv velje nevolje 30. Jula: Tužilac pokazao nove fotografije žrtava

Večernje novosti 23.07.2021
FOTO: Ata images Nenadić je saopštio da će optužnica protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića biti podignuta sledećeg petka, 30. jula.… »

Vesti dana »