Povezane vesti

Poraz Tijane Bogdanović na startu OI

Sportski žurnal 24.07.2021
Olimpijska vicešampionka iz Rio de Žaneira izgubila je od Adrijane Serezo Iglesijas iz Španije sa 12:4. Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović poražena je u prvom kolu Olimpijskih igara u Tokiju u kategoriji do 49 kilograma. Olimpijska… »

Šteta: Vicešampionka Tijana Bogdanović poražena na startu

Nova 24.07.2021
Tijana Bogdanović, srpska tekvondo borkinja, ispala je u osmini finala Olimpijskih igara jer je ubedljivo slavila Adrijana Kerezo Iglesijas iz Španije sa 12:4. Srpska devojka se takmičila u disciplini do 49 kilograma, a branila je srebro koje je pre… »

Tijana Bogdanović izgubila na startu, sada zavisi od svog "dželata"

Mozzart sport 24.07.2021
Vicešampionka iz Rija i dalje ima šansu da uzme bronzu. Nije za Tijanu Bogdanović Tokio počeo kao Rio. Olimpijska vicešampionka poražena je na startu takmičenja. Špankinja Adrijana Serezo Iglesijas bila je bolja rezultatom 12:4. Poražena je… »

Tijana Bogdanović: Nije kraj sveta, nadam se da ću dobiti priliku da se borim za bronzu

Mozzart sport 24.07.2021
“Moraću da porazmislim o ovome”. (Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Tokija) Ostala je Srbija zatečena posle poraza Tijane Bogdanović na startu takmičenja u Tokiju. U kategoriji do 49 kilograma Špankinja Adrijana Serezo Iglesijas bila… »

Tijana Bogdanović u repesažu, nada za bronzu još postoji

Mozzart sport 24.07.2021
Prva prepreka Kineskinja Vu. Sreća je pogledala Tijanu Bogdanović, Olimpijske igre za nju još traju. Srpska tekvondoistkinja je dobila mesto u repesažu, pa će se boriti za bronzanu medalju u Tokiju. Na tom poklonu može da se zahvali Adrijani Serezo… »

Srbija čeka bronzu, Tijana i dalje sanja medalju: Prvo šok, a onda se sve poklopilo - na 2 koraka je od slave!

Mondo 24.07.2021
Posle Damira Mikeca možemo da se nadamo još jednoj medalji u današnjem programu na Olimpijskim igrama! Posle Damira Mikeca možemo da se nadamo još jednoj medalji u današnjem programu na Olimpijskim igrama! Nije dobro počela Tijana Bogdanović na… »

Poraz Tijane Bogdanović u prvom kolu OI

Politika 24.07.2021
TOKIO - Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović, olimpijska vicešampionka iz Rija u kategoriji do 49 kilograma, poražena je u prvom kolu turnira u Tokiju od Adrijane Iglesijas Serezo iz Španije 12:4, navodi Tanjug. Bogdanovićeva… »

Bila je jedan od naših najvećih aduta za medalju, poražena već u prvom kolu!

Sportske.net 24.07.2021
Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović poražena je danas u prvom kolu Olimpijskih igara u Tokiju u kategoriji do 49 kilograma. Olimpijska vicešampionka iz Rio de Žaneira izgubila je od Adrijane Serezo Iglesijas iz Španije sa 12:4. Prva… »

Poraz Tijane Bogdanović – tinja nada za repesaž

B92 24.07.2021
Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović najverovatnije je završila učešće na Olimpijskim igrama. Ona je u prvom kolu poražena od Špankinje Adrijane Sereso Iglesias rezultatom 12:4 u kategoriji do 49 kilograma. Tokom prve runde nijedna… »

Šokantan poraz Tijane Bogdanović: Druga favoritkinja u disciplini do 49 kilograma izgubila od Špankinje u prvom kolu

Kurir 24.07.2021
Srpska reprezentativka u tekvondou Tijana Bogdanović poražena je na startu takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju. Bogdanovićeva je kao drugi favorit u kategoriji do 49 kilograma izgubila od španske takmičarke Adrijane Serezo Iglesijas rezultatom… »

Poraz Tijane Bogdanović, čeka se eventualni repesaž

N1 Info 24.07.2021
Tijana Bogdanović, olimpijska vicešampionka, poražena je u prvom kolu na tekvondo turniru od Špankinje Adrijane Iglesijas Serezo 12:4 u kategoriji do 49 kilograma. Obe rivalke su oprezno ušle u meč. Prva runda je završena rezultatom 0:0. Međutim… »

Šok! Tijana izgubila na startu Olimpijskih igara: U Riju za Srbiju osvojila srebro, u Tokiju još ima nade za bronzu!

Mondo 24.07.2021
Tekvondo nije doneo dobre vesti na startu turnira, pošto je Tijana Bogdanović doživela poraz, ali bi kroz repesaž mogla da se nađe u borbama za medalju. Tekvondo nije doneo dobre vesti na startu turnira, pošto je Tijana Bogdanović doživela poraz… »

Poraz Tijane Bogdanović u prvom kolu

Danas 24.07.2021
Tijana Bogdanović, olimpijska vicešampionka, poražena je u prvom kolu na tekvondo turniru od Špankinje Adrijane Iglesijas Serezo 12:4 u kategoriji do 49 kilograma. Obe rivalke su oprezno ušle u meč. Prva runda je završena rezultatom 0:0. Međutim… »

Vesti dana »