Povezane vesti
Predsednik Srbije najavio: Za nekoliko dana počinje gradnja fabrike vakcina, kovid bolnica u ns biće završena 1. septembra
Kurir 25.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da za nekoliko dana počinje gradnja fabrike vakcina u Srbiji. Vučić je sinoć potvrdio da će 1. septembra biti završena i gradnja nove kovid bolnice u Novom Sadu. Predsednik je rekao da će rast BDP-a u prvoj… »
Za pet meseci ćemo preteći Hrvatsku: Predsednik Vučić najavio BDP vredan 51 milijardu evra!
Večernje novosti 24.07.2021
Foto: Printskrin/TV Pink - Mi ćemo do kraja godine prvi put u svojoj istoriji, od 1941. kada su formilia NDH i kroz republike bivše Jugoslavije, kao Srbija nikada nismo imali BDP koji je mogao u apsolutnim brojevima da se meri sa njihovima - naveo je… »
Od 1. Marta za pola sata do Novog Sada: Predsednik Vučić saopštio važne vesti za građane Srbije
Foto: Printskrin/Pink - Imaćemo više novca i želimo da dodatno podstaknemo potrošnju - da ljudi mogu da troše novac u svojoj zemlji, to su dobre vesti. Gradimo mnogo puteva, zbog toga sam srećan, nikada nismo toliko gradili u istoriji Srbije. Verujem da… »
Vučić o napadima hrvatskih medija na vukana: Zamislite kakav bi to skandal bio da mi komentarišemo kako se zovu deca Milanovića…
Foto: Printskrin/Pink - Zbog dobrih rezltata Srbije počinju takve kampanje. Nastaviće se sa dalji pritiskom na Srbiju i srpski narod, po pitanju Srebrenice. Kao izgovore za napase koriste Vulinovu sintagmu "srpski svet", u smislu zajedništva i narodnog… »
Vesti dana »
Sneg na planinskim putevima centralne, zapadne i jugozapadne Srbije
Nova pre 50 minutajoš 16 povezanih
NIS podneo zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
RTS pre 15 minutajoš 12 povezanih
Odjeknule eksplozije, dim se nadvio nad gradom Žestok napad Rusa na zapadu Ukrajine (foto)
Alo pre 10 minutajoš 14 povezanih
Kraj evropskih kvalifikacija - poznati direktni putnici na Mundijal i učesnici baraža; Kurasao najmanja država ikada koja će igrati SP
RTV pre 14 minutajoš 17 povezanih