Повезане вести
Цела Србија породилиште
Вести онлине 25.07.2021
Председник Србије Александар Вучић у обраћању нацији најавио је измене закона које ће донети олакшице трудницама и бројне пакете финансијских помоћи родитељима. Рекордан БДП Мрзе нас због успеха Захвалан народу Помоћ свим… »
Исплата државних пара није готова: Једној групи новац стиже следеће недеље, ево шта све остаје да се исплати из 3. пакета…
Курир 25.07.2021
У склопу трећег пакета помоћи привреди, укупне вредности 266 милијарди динара, до сада су исплаћена три минималца за више од 1,2 милиона грађана, 60 евра за се незапослене, првих 30 евра за 5,7 милиона грађана као и 3.000 динара… »
Грађанима Србије још по 20 евра: Ево када стиже помоћ, каква ће бити пријава и колико ћемо сви у збиру да добијемо
Вечерње новости 25.07.2021
Фото: Депоситпхотос Ако се рачуна укупна преостала помоћ из државног пакета која треба да се исплати наредним месецима, то значи да ће пензионерима до краја године бити исплаћено 100 евра, а пунолетним грађанима по 50. Односно, у… »
Вучић: Пензионерима до краја године 100 евра, пунолетним грађанима по 50. Велико увећање износа за рађање сваког детета, ја…
Блиц 25.07.2021
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће сви пунолетни грађани Србије, као и пензионери, добити нову новчану помоћ. - Имам велику и важну вест, имали смо састанак Ана Брнабић, Синиша Мали и ја и донели смо одлуку да… »
Вучић: У децембру додатних 20 евра помоћи свим пунолетним грађанима
Данас 24.07.2021
Сви грађани добиће у децембру још по 20 евра на име помоћи, најавио је вечерас председник Србије Александар Вучић гостујући на ТВ Пинк. То значи да ће пензионери од септембра до децембра од државе добити укупно 100 евра, а да ће… »
Све ћемо урадити да мотивишемо рађање: Председник Вучић најавио помоћ од чак пет хиљада евра за будуће родитеље!
Вечерње новости 24.07.2021
Фото: Принтскрин ТВ Пинк - Имаћете увек много отпора око свега. Сви смо се понашали неодговорно. Направићемо најједноставбнији модел - нешто што је изванредно за државу и за људе. Добио сам озбиљне предлоге Дмитровића, о… »
Још 20 евра за грађане у децембру: Председник Вучић најавио нову помоћ
Вечерње новости 24.07.2021
Фото: Принтскрин ТВ Пинк - Пензионери добијају у новембру 80 евра, пунолетни грађани 30 евра. Донели смо одлуку да дамо грађанима још 20 евра у децембру. Даћемо могућност за додатну пријаву - рекао је Вучић на Пинку. Подсетимо… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана