Povezane vesti
Lidija Vukićević nikad iskrenije o rastanku sa fudbalerom i karijeri!
Vesti online 25.07.2021
Lidija Vukićević sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom, ima dva sina, a za medije je priznala da period nakon razvoda za nju nije bio nimalo lak. Iako je gluma njena posebna ljubav, ona ističe da je slava nikada nije promenila, ali i… »
Nakon razvoda deset godina nisam radila: Lidija Vukićević iskreno o tome kako je zarađivala i izdržavala sinove
Večernje novosti 24.07.2021
Foto: Printskrin Lidija je istakla da je slava nikad nije poremetila, te da zbog uloga nikada nije želela da krši određene principe koje je zacrtala. - Nikada nisam gubila sebe. Gluma nije moj život, ona je deo mog života. Najbitnije mi je ono što mi je… »
Vesti dana »

Kraljevo: Kordon policije razdvaja građane i simpatizere SNS-a ispred prostorija stranke
Beta pre 14 minutajoš 29 povezanih

Upravo se oglasio MUP Srbije Evo ko je uhapšen zbog napada na policiju u Novom Pazaru
Alo pre 5 satijoš 44 povezane

Petoro poginulih Sudarili se Rus u kamionu i Ukrajinac u kombiju punom ljudi! Stravična nesreća u Sloveniji
Dnevnik pre 3 satajoš 23 povezane

Zašto zemljotres na kamčatki nije izazvao razorniji cunami: Ovi faktori su uticali da ne dođe do još veće katastrofe!
Kurir pre 4 minutajoš 241 povezana

Šakota doveo Pecarskog: Dvogodišnji ugovor za srpskog centra
Sport klub pre 9 minutajoš 27 povezanih