Повезане вести

Зверев сматра да Ђоковић има велике шансе за Златни слем: „Лакше га је победити у Токију него на УС Опену“!

Зверев сматра да Ђоковић има велике шансе за Златни слем: „Лакше га је победити у Токију него на УС Опену“!

Хот спорт 26.07.2021
Миша Зверев, тениски аналитичар и брат Александера Зверева, уверен је да Новак Ђоковић има огромну шансу за Златнин слем. Новак је до сада освојио три гренд слема у 2021. години, у Токију на Олимпијским играма има две победе у… »
Његов брат прети Новаку, а он хвали Србина! Зверев одушевљен Ђоковићем: Кад укомбинује три ствари постаје непобедив

Његов брат прети Новаку, а он хвали Србина! Зверев одушевљен Ђоковићем: Кад укомбинује три ствари постаје непобедив

Мондо 26.07.2021
Миша Зверев има само речи хвале на рачун Новака Ђоковића, а његов брат жели да му "узме скалп" Миша Зверев има само речи хвале на рачун Новака Ђоковића, а његов брат жели да му "узме скалп" Два корака су направљена и то без… »
Шпанац самоуверен: Могу да победим Новака

Н1 Инфо 26.07.2021
Шпански тенисер Алехандро Давидович-Фокина похвално је говорио о Новаку Ђоковићу, пред међусобни дуел на Олимпијским играма у Токију, али и истакао да Србин није непобедив. Давидович-Фокина и Ђоковић састају се у трећем колу… »

Вести онлине 26.07.2021
Шпански тенисер Алехандро Давидович-Фокина похвално је говорио о Новаку Ђоковићу, пред међусобни дуел на Олимпијским играма у Токију, али и истакао да Србин није непобедив. Давидович-Фокина и Ђоковић састају се у трећем колу… »
Зверев објаснио зашто нико није јачи од Новака Ђоковића

Зверев објаснио зашто нико није јачи од Новака Ђоковића

Нова 26.07.2021
Бивши тенисер Миша Зверев верује да Новак Ђоковиц́ има све шансе да освоји "златни слем" до краја године. Ђоковиц́ у трећем колу турнира на Олимпијским играма у Токију игра против Алехандра Давидовича-Фокине. „Новак је морао да… »
Новак се Нада освежењу: "Не бих волео да дође тајфун, али мало кише и ветра би помогли"

Новак се Нада освежењу: "Не бих волео да дође тајфун, али мало кише и ветра би помогли"

Вечерње новости 26.07.2021
Фото: АП Против Немца Штруфа, у дуелу који је припао српском асу са 2:0, по сетовима 6:4, 6:3, временски услови били су нешто повољнији него против Боливијца у првом колу, али и даље су влажност и врућина биле тшко подношљиве… »
Он чека Новака Ђоковића: у осмини финала у Токију! Родитељи су му Руси, отац има и шведски пасош, али он нема дилему: Ја сам…

Он чека Новака Ђоковића: у осмини финала у Токију! Родитељи су му Руси, отац има и шведски пасош, али он нема дилему: Ја сам…

Спортал блиц 26.07.2021
Најбољи тенисер света играће против у осмини финала олимпијског тениског турнира у Токију и приказао далеко бољу игру него у првом мечу у Јапану. С друге стране, Шпанац је одграо тежак меч против Џона Милмана из Аустралије и… »
Званично, Новак и Нина нападају медаљу!

Званично, Новак и Нина нападају медаљу!

Спортске.нет 26.07.2021
Ако сте уопште имали дилему да ли ће Новак Ђоковић наступати и у микс дублу на Олимпијским играма у Токију, не треба више да је имате јер је пријављен и за то такмичење. Он ће са Нином Стојановић покушати да стигне до медаље… »
Званично: Новак игра и микс дубл у Токију

Званично: Новак игра и микс дубл у Токију

Вести онлине 26.07.2021
Србија ће имати представнике и у тениском микс дублу на Олимпијским играма у Токију. Српски тим чиниће најбољи играч света Новак Ђоковић и 24-годишња тенисерка Нина Стојановић, који чекају своје ривале на старту турнира. Новак… »
Новак: Врућина? Било је несношљиво! И даље сви желе слику

Новак: Врућина? Било је несношљиво! И даље сви желе слику

Н1 Инфо 26.07.2021
Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић наставља поход на једину награду у тениском свету која му недостаје – олимпијско злато. Београђанин је у понедељак ујутру био бољи од Немца Јана-Ленарда Штруфа удругом колу олимпијског… »
Чим се Ноле у Токију сликао с њеном двојницом: Спремна је - Јелена Ђоковић се огласила после скоро два месеца (фото)

Чим се Ноле у Токију сликао с њеном двојницом: Спремна је - Јелена Ђоковић се огласила после скоро два месеца (фото)

Вечерње новости 26.07.2021
Фото: К1 принтскрин, Инстаграм/амелмелих Иако је доскора била веома активна на друштвеним мрежама, Јелена Ђоковић се није оглашавала на Инстаграму од када је Новак освојио Ролан Гарос. Ноле је тренутно на Олимпијским играма… »
Новак: Зашто да мењам оно што функционише? Само да падне киша, дуне ветар...

Новак: Зашто да мењам оно што функционише? Само да падне киша, дуне ветар...

Моззарт спорт 26.07.2021
„Желим да питам, учим, слушам“, истиче Ђоковић. Насмејан и расположен. Како другачије, кад све иде по плану. Два меча без изгубљеног сета добио је Новак Ђоковић, стигао до осмине финала олимпијског турнира и издањима у Токију… »
Новак открио шта је било кључно за победу: Не могу да гледам шта раде Медведев, Циципас или Зверев!

Новак открио шта је било кључно за победу: Не могу да гледам шта раде Медведев, Циципас или Зверев!

Хот спорт 26.07.2021
Пласирао се у осмину финала. Српски тенисер Новак Ђоковић, наставио се са сјајним партијама и на Олимпијским играма. Он је у другом колу био бољи од Немца Јана Ленарда Штруфа са 2:0, а након победе, Ђоковић је истакао да је… »
"Ђокоманија" у Токију, а шта Новак каже на то: Сви га јуре за фотку, а Србин је једном реченицом показао да је цар!

"Ђокоманија" у Токију, а шта Новак каже на то: Сви га јуре за фотку, а Србин је једном реченицом показао да је цар!

Мондо 26.07.2021
Новак Ђоковић, најнормалнија велика звезда у Токију. Још једна потврда... Новак Ђоковић, најнормалнија велика звезда у Токију. Још једна потврда... Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала турнира на Олимпијским… »
Ђоковић морао да разговара са организаторима ОИ! "Они су ме уверавали да раде на томе, али видећемо шта ће бити"

Ђоковић морао да разговара са организаторима ОИ! "Они су ме уверавали да раде на томе, али видећемо шта ће бити"

Спортал блиц 26.07.2021
је лагано, у два сета Наредни ривал биће му Шпанац Фокина у среду. Најбољи тенисер света је у разговору са српским новинарима истакао да су услови за игру данас били одлични. - Била је и даље влага, али са одсуством врућине… »
Не гледам ја шта раде они! Новак објаснио свима: Сад ми је само Фокина у глави, нико други!

Не гледам ја шта раде они! Новак објаснио свима: Сад ми је само Фокина у глави, нико други!

Мондо 26.07.2021
Други гледају жреб, а Ђоковић ни да баци поглед ко га чека... Други гледају жреб, а Ђоковић ни да баци поглед ко га чека... Српски тенисер Новак Ђоковић лако се пласирао у осмину финала Олимпијских игара у Токију пошто је данас… »
Новака не занимају Медведев, Циципас и Зверев: Подижем ниво игре, не гледам далеко!

Новака не занимају Медведев, Циципас и Зверев: Подижем ниво игре, не гледам далеко!

Курир 26.07.2021
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, задовољан је игром у другом колу Олимпијских игара и поручио да му је фокус искључиво на наредном противнику. "Круцијални тренутак меча био је мој брејк у 10. гему првог сета. Повео сам и… »
Ðоковића чека противник ког је Надал спремао за Токио

Ðоковића чека противник ког је Надал спремао за Токио

Нова 26.07.2021
"Задовољан сам како сам одиграо, било је боље него у првом колу, посебно са основне линије", рекао је Новак Ðоковић после победе против Немца Јан-Ленарда Штруфа. Најбољи тенисер света се другим тријумфом у Токију пласирао у… »
Новак Ђоковић игра у Токију против Немца који љуби згодну плавушу, а једна реченица на његовом Инстаграму привлачи посебну…

Новак Ђоковић игра у Токију против Немца који љуби згодну плавушу, а једна реченица на његовом Инстаграму привлачи посебну…

Блиц 26.07.2021
Олимпијске игре у Токију се настављају четвртим такмичарским даном, а и овог понедељка, 26. јула, главна звезда српске олимпијске делегације је Новак Ђоковић. Ђоковић данас, у другом колу, игра против Немца Јана Ленарда Штруфа… »

Вести дана »