Povezane vesti
Zverev smatra da Đoković ima velike šanse za Zlatni slem: „Lakše ga je pobediti u Tokiju nego na US Openu“!
Hot sport 26.07.2021
Miša Zverev, teniski analitičar i brat Aleksandera Zvereva, uveren je da Novak Đoković ima ogromnu šansu za Zlatnin slem. Novak je do sada osvojio tri grend slema u 2021. godini, u Tokiju na Olimpijskim igrama ima dve pobede u singlu i ide ka tom jasno… »
Njegov brat preti Novaku, a on hvali Srbina! Zverev oduševljen Đokovićem: Kad ukombinuje tri stvari postaje nepobediv
Mondo 26.07.2021
Miša Zverev ima samo reči hvale na račun Novaka Đokovića, a njegov brat želi da mu "uzme skalp" Miša Zverev ima samo reči hvale na račun Novaka Đokovića, a njegov brat želi da mu "uzme skalp" Dva koraka su napravljena i to bez većih problema. Novak… »
Španac samouveren: Mogu da pobedim Novaka
N1 Info 26.07.2021
Španski teniser Alehandro Davidovič-Fokina pohvalno je govorio o Novaku Đokoviću, pred međusobni duel na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali i istakao da Srbin nije nepobediv. Davidovič-Fokina i Đoković sastaju se u trećem kolu turnira u glavnom gradu… »
Španac samouveren: Mogu da pobedim Novaka
Vesti online 26.07.2021
Španski teniser Alehandro Davidovič-Fokina pohvalno je govorio o Novaku Đokoviću, pred međusobni duel na Olimpijskim igrama u Tokiju, ali i istakao da Srbin nije nepobediv. Davidovič-Fokina i Đoković sastaju se u trećem kolu turnira u glavnom gradu… »
Zverev objasnio zašto niko nije jači od Novaka Đokovića
Nova 26.07.2021
Bivši teniser Miša Zverev veruje da Novak Đoković ima sve šanse da osvoji "zlatni slem" do kraja godine. Đoković u trećem kolu turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju igra protiv Alehandra Davidoviča-Fokine. „Novak je morao da odigra svoj najbolji tenis… »
On čeka Novaka Đokovića: u osmini finala u Tokiju! Roditelji su mu Rusi, otac ima i švedski pasoš, ali on nema dilemu: Ja sam…
Sportal blic 26.07.2021
Najbolji teniser sveta igraće protiv u osmini finala olimpijskog teniskog turnira u Tokiju i prikazao daleko bolju igru nego u prvom meču u Japanu. S druge strane, Španac je odgrao težak meč protiv Džona Milmana iz Australije i savladao ga posle tri seta… »
Zvanično, Novak i Nina napadaju medalju!
Sportske.net 26.07.2021
Ako ste uopšte imali dilemu da li će Novak Đoković nastupati i u miks dublu na Olimpijskim igrama u Tokiju, ne treba više da je imate jer je prijavljen i za to takmičenje. On će sa Ninom Stojanović pokušati da stigne do medalje na Olimpijskim igrama. Već… »
Zvanično: Novak igra i miks dubl u Tokiju
Vesti online 26.07.2021
Srbija će imati predstavnike i u teniskom miks dublu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Srpski tim činiće najbolji igrač sveta Novak Đoković i 24-godišnja teniserka Nina Stojanović, koji čekaju svoje rivale na startu turnira. Novak je u singlu prošao u… »
Novak: Vrućina? Bilo je nesnošljivo! I dalje svi žele sliku
N1 Info 26.07.2021
Najbolji teniser planete Novak Đoković nastavlja pohod na jedinu nagradu u teniskom svetu koja mu nedostaje – olimpijsko zlato. Beograđanin je u ponedeljak ujutru bio bolji od Nemca Jana-Lenarda Štrufa udrugom kolu olimpijskog turnira u Tokiju, a posle… »
Novak: Zašto da menjam ono što funkcioniše? Samo da padne kiša, dune vetar...
Mozzart sport 26.07.2021
„Želim da pitam, učim, slušam“, ističe Đoković. Nasmejan i raspoložen. Kako drugačije, kad sve ide po planu. Dva meča bez izgubljenog seta dobio je Novak Đoković, stigao do osmine finala olimpijskog turnira i izdanjima u Tokiju razbuktao euforiju među… »
Novak otkrio šta je bilo ključno za pobedu: Ne mogu da gledam šta rade Medvedev, Cicipas ili Zverev!
Hot sport 26.07.2021
Plasirao se u osminu finala. Srpski teniser Novak Đoković, nastavio se sa sjajnim partijama i na Olimpijskim igrama. On je u drugom kolu bio bolji od Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 2:0, a nakon pobede, Đoković je istakao da je zadovoljan i da zna šta je… »
"Đokomanija" u Tokiju, a šta Novak kaže na to: Svi ga jure za fotku, a Srbin je jednom rečenicom pokazao da je car!
Mondo 26.07.2021
Novak Đoković, najnormalnija velika zvezda u Tokiju. Još jedna potvrda... Novak Đoković, najnormalnija velika zvezda u Tokiju. Još jedna potvrda... Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju pošto je u… »
Đoković morao da razgovara sa organizatorima OI! "Oni su me uveravali da rade na tome, ali videćemo šta će biti"
Sportal blic 26.07.2021
je lagano, u dva seta Naredni rival biće mu Španac Fokina u sredu. Najbolji teniser sveta je u razgovoru sa srpskim novinarima istakao da su uslovi za igru danas bili odlični. - Bila je i dalje vlaga, ali sa odsustvom vrućine. Danas je bilo oblačno zato… »
Ne gledam ja šta rade oni! Novak objasnio svima: Sad mi je samo Fokina u glavi, niko drugi!
Mondo 26.07.2021
Drugi gledaju žreb, a Đoković ni da baci pogled ko ga čeka... Drugi gledaju žreb, a Đoković ni da baci pogled ko ga čeka... Srpski teniser Novak Đoković lako se plasirao u osminu finala Olimpijskih igara u Tokiju pošto je danas za 75 minuta pobedio… »
Novaka ne zanimaju Medvedev, Cicipas i Zverev: Podižem nivo igre, ne gledam daleko!
Kurir 26.07.2021
Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, zadovoljan je igrom u drugom kolu Olimpijskih igara i poručio da mu je fokus isključivo na narednom protivniku. "Krucijalni trenutak meča bio je moj brejk u 10. gemu prvog seta. Poveo sam i posle mi je u drugom bilo… »
Ðokovića čeka protivnik kog je Nadal spremao za Tokio
Nova 26.07.2021
"Zadovoljan sam kako sam odigrao, bilo je bolje nego u prvom kolu, posebno sa osnovne linije", rekao je Novak Ðoković posle pobede protiv Nemca Jan-Lenarda Štrufa. Najbolji teniser sveta se drugim trijumfom u Tokiju plasirao u osminu finala Olimpijskih… »
Novak Đoković igra u Tokiju protiv Nemca koji ljubi zgodnu plavušu, a jedna rečenica na njegovom Instagramu privlači posebnu…
Blic 26.07.2021
Olimpijske igre u Tokiju se nastavljaju četvrtim takmičarskim danom, a i ovog ponedeljka, 26. jula, glavna zvezda srpske olimpijske delegacije je Novak Đoković. Đoković danas, u drugom kolu, igra protiv Nemca Jana Lenarda Štrufa. O ovom nemačkom teniseru… »
Vesti dana »
„Jedan put nas vodi do pravedne Srbije, a jedan do mafije“: Održan skup Studentske liste u Nišu (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 22 povezane
Kremlj pozdravio Trampov predlog za izbor novog predsednika Ukrajine
N1 Info pre 3 satajoš 110 povezanih
RIK odbio prigovore Studentske liste o biračkim mestima u inostranstvu i vremenu glasanja
N1 Info pre 3 satajoš 10 povezanih