Povezane vesti
Ja ne ostavljam, Ja volim da budem ostavljena! Sanja Marinković šokirala izjavom, a onda otkrila šta je radila u Londonu
Večernje novosti 26.07.2021
Foto ATA Images - Iskreno da ti kažem, ja teško olako puštam. Tek kad nečija leđa odmaknu, Ja sam jedna od onih što ne ostavlja, nego voli da bude ostavljena. To mi je uvek bilo lakše kada neko shvati da treba ode - kaže voditeljka. Sanja je otkrila i… »
Radila sam u pekari 12 sati i kupovala samo jedan pomfrit! Sanja Marinković otkrila kako je živela u Londonu!
Mondo 26.07.2021
Voditeljka ispičala sve od životu daleko od Srbije. Voditeljka ispičala sve od životu daleko od Srbije. Sanja Marinković već godinama se bavi novinarstvom, a studije je završila u Beogradu. Danas ima svoju emisiju, a deo života provela u Londonu… »
Vesti dana »
Šok! Letnjih 25 stepeni, pa mraz, evo i kada: Očekuje se i susnežica, ono što sledi za Vaskrs je neverovatno
Telegraf pre 12 satijoš 36 povezanih
Rat ostavio trajan trag na Alijansi Tramp: Veoma sam razočaran NATO-om u vezi sa sukobom sa Iranom
Dnevnik pre 2 satajoš 31 povezana
Potpuno nedostupni bilo kome na Zemlji Čovek otišao najdalje od Zemlje ikada: Posada Artemisa na istorijskom letu: 40 minuta koji će promeniti sve (video)
Kurir pre 1 danjoš 51 povezana
„Vreme“ saznaje: Dosadašnji direktor TV N1 Igor Božić odstranjen sa posla
Vreme pre 3 satajoš 17 povezanih