Повезане вести
Побеђујте за Србију
Вести онлине 27.07.2021
Председник Србије Александар Вучић примио је младе спортисте са Косова и Метохије, из Републике Српске и из дијаспоре, учеснике кампа Србија те зове 2021. Најбољи стручњаци Све бесплатно Да се више рађа Дружење с Гујоном. Он… »
Вучић: У чему је проблем да држава да грађанима 20 евра кад је 2020. године дала у комаду 100 евра
Нови магазин 27.07.2021
Предсдник Србије Александар Вучић рекао је данас да не види у чему је проблем да пунолетни грађани добију помоћ још по 20 евра кад је прошле године држава дала "у комаду" 100 евра. "Стално се прича да се нешто даје пре избора… »
Вучић: У чему је проблем да држава да још 20 евра, прошли пут у комаду дато 100
Н1 Инфо 27.07.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да не види у чему је проблем да пунолетни грађани добију помоћ још по 20 евра кад је прошле године држава дала "у комаду" 100 евра. „Стално се прича да се нешто даје пре избора… »
Вучић о убиству на трамвајским шинама: Починилац се не каје, за себе каже да је краљ, да је убио два кума
Вечерње новости 27.07.2021
Фото: Тањуг - Који су људи који су у томе учествовали, да то можемо да докажемо у овом секунду били би ухапшени, истрага се и даље води. Чим се открију нови детаљи који могу да промене ситуацију, та лица биће ухапшена, а то… »
Вучић угостио младе спортисте: Драга децо, Србија је ваша отаџбина (видео)
Фото: Тањуг А пост схаред би Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) Фото: Фото: Танјуг ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ - Поносан сам на чињеницу што можемо да угостимо децу, посетиће све важне дестинације у Београду. Истовремено, ово је… »
Вучић о убиству на трамвајским шинама: Починилац се не каје, хвалио се речима: "који сам ја мени краљ, убио сам два кума"
Блиц 27.07.2021
Што се тиче убиства на шинама први сам у Србији јавно говорио о томе и то не зато што сам добијао службене извештаје већ зато што сам добијао сазнања од људи из полиције који нису били директно надлежни за то питање и зато сам… »
Вучић: Беливук није члан СНС, али и да јесте ухапшен је
Нова 27.07.2021
Председник Александар Вучић изјавио је данас да Вељко Беливук није члан Српске напредне странке, али и да јесте, каже, то само говори у позитивном светлу о СНС, јер је Беливук ухапшен. „То није тачно, али и да јесте, не разумем…… »
Председник Вучић: Беливук није члан СНС, а и да јесте ухапшен је
Курир 27.07.2021
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић изјавио је данас да Вељко Беливук није члан Српске напредне странке, али и да јесте, каже, то само говори у позитивном светлу о СНС, јер је Беливук ухапшен. "То није тачно, али и да јесте… »
Председник Србије: Сад за тих 20€ кажу то је због избора, а прошле године смо дали 100! Веће накнаде за труднице и породиље…
Курир 27.07.2021
Кад је реч о државној помоћи грађанима, тако се подстичу потрошња и брани привреда, то раде и друге земље, каже Вучић. БЕОГРАД - Председник Александар Вучић угостио је данас младе спортисте са Косова и Метохије, из Републике… »
Вучић најавио три важне нове мере: Биће увећане новчане накнаде за труднице и породиље
Фото: Принтсцреен/Пинк Вучић је рекао да ће се финансијске накнаде за труднице и породиље увећавати, као и питање зарада трудница и породиља. Такође, истиче да је трећа ставка то да треба да се упросте процедуре за вантелесну… »
Вучић са младим спортистима – Србија је ваша отаџбина
РТС 27.07.2021
Председник Александар Вучић угостио је младе спортисте са Косова и Метохије, из Републике Српске и дијаспоре, учеснике кампа "Србија те зове 2021", поручујући им да је је Србија њихова отаџбина. На пријему у Палати Србија било… »
Србија те зове: Председник Вучић данас са младим спортистима са КиМ и из Републике Српске
Фото: Тањуг Пријем ће бити организован у подне у Палати Србија, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије. После сусрета предвиђено је обраћање медијима.… »
Вести дана »

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Зеленски предложио одлазец́ег премијера Шмихала за министра одбране
Данас пре 56 минутајош 1 повезана