Povezane vesti
Darko Lazić i Barbara Bobak uživaju u Pragu (VIDEO)
Vesti online 27.07.2021
Pevač Darko Lazić nedugo nakon raskida sa Marinom Gagić uplovio je u ljubavnu romansu sa koleginicom Barbarom Bobak. Folker od samog početka ne krije koliko je zaljubljen, a kako je sam ispričao, prve varnice desile su se tokom jednog od njihovih… »
U provodu sa novom devojkom: Darko Lazić i Barbara Bobak nerazdvojni, luduju u Pragu (foto)
Večernje novosti 26.07.2021
Foto: Instagram/Darko Lazić Oni su jedno vreme krili vezu nakon što je folker raskinuo sa bivšom verenicom Marinom Gagić, međutim to više nije slučaj. NJih dvoje redovno na Instagramu obajvljuju zajedničke fotografije i video snimke, a sada su se… »
Vesti dana »
Pomen žrtvama genocida u Srebrenici, pisac Vladimir Arsenijević tvrdi da je napadnut u Beogradu
BBC News pre 24 minutajoš 26 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 34 minutajoš 13 povezanih
Pljuskovi sa grmljavinom zahvataju Vojvodinu, Šumadiju i Pomoravlje: RHMZ upozorava na nevreme
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 30 povezanih
Četvoro kandidata koji su ranije podneli ostavke, odlučili da uđu u članstvo Saveta REM-a
Beta pre 34 minutajoš 22 povezane
Avion Rajanera pretrpeo ozbiljna oštećenja, poznato i zdravstveno stanje povređenog državljanina Srbije (foto, video)
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih