Povezane vesti
Ova žena razbesnela komšije u naselju vojvoda Vlahović: Šetala psa, onda prišla žardinjeri i uradila ovo! Kamere sve snimile…
Kurir 27.07.2021
Na Fejsbuk stranici "Moje naselje" objavljen je snimak koji je razbesneo stanovnike naselja Vojvode Vlahović. Na snimku sigurnosne kamere vidi se žena koja šeta psa, a onda prilazi žardinjerama i počinje da bere cveće. "Ko prepozna dotičnu gospođu neka… »
Neverovatna scena u Beogradu Žena šetala psa, a onda zastala da se posluži, komšije besne
Alo 27.07.2021
Na fejsbuk stranici su zapitali pratioce da li i njima kradu cveće, a podom i uputili apel svima. Na Fejsbuk stranici "Moje naselje", koja objavljuje aktuelnosti iz beogradskog naselja Vojvode Vlahovića, objavljen je snimak koji je začudio sve komšije… »
Vesti dana »

Milosavljević slomljen: "Hteo sam da odigram bar jednu utakmicu u Evropi sa Zvezdom"
Sportske.net pre 17 minutajoš 18 povezanih

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu: Jake policijske snage i dalje pred fakultetom, dekan uslovio izlazak garancijom bezbednosti (FOTO, VIDEO)
Danas pre 12 minutajoš 2 povezane

Izloženo 125 ikona 97 savremenih ikonopisaca: Patrijarh Porfirije otvorio izložbu "Svetlost Logosa" u Galeriji Kolarca
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana