Повезане вести
Полиција пронашла родитеље дечака (4): Пијана мајка оставила сина у аутобусу, па полицији пријавила нестанак?!
Вечерње новости 28.07.2021
Фото: И. Митић Возач на линији 35Л је на окретници, када су сви путници изашли, током прегледа возила угледао дечака како спава на седишту. Дете је било само, а како се сазнаје, реч је о В. Х. старом 4 године. Возач је одмах… »
Нови детаљи о детету пронађеном у аутобусу Још нису пронађени родитељи
Ало 28.07.2021
Дете нађено у аутобусу је добро, бригу о њему преузео је Центар за социјални рад а за родитељима се још трага. Возач аутобуса на линији 35 на окрентици код београдског гробља Лешће пронашао је напуштено двогодишње дете у… »
"Видео сам дете како спава": Возач који је пронашао малишана у возилу код Лешћа открио шта се догодило (фото/видео)
Фото: М. Анђела За "Новости" је рекао да је око 15 часова завршио вожњу на окретници и видео напуштено дете како спава у аутобусу. - Приметио сам да дете које спава, окретао сам се да видим да ли му је мајка ту, никог није било… »
Напуштено дете у аутобусу на гробљу: Возач пронашао двогодишњака, од родитеља ни трага!
Блиц 28.07.2021
У београдском аутобусу на линији 35Л возач је пронашао дете старо две године! Дете је било само, без пратње одрасле особе, потврђено је "Блицу". Возач је, како сазнајмо, пошто су путници изашли на окретници аутобуса код гробља… »
Фотографије са лица места: Овде је пронађен дечак (3) - Нико не зна зашто је био сам у аутобусу!
Фото: М. Анђела Малишан је спавао на седишту и пошто су сви путници изашли из возила. Возач је, пошто су путници изашли на окретници аутобуса код гробља Лешће, прегледао своје возило и тада угледао дете. Дечак је био само, без… »
Вести дана »
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 3 сатајош 1 повезана