Povezane vesti

Preminuo basista benda „Zi Zi top” Dasti Hil

Politika 29.07.2021
Hjuston – Čuveni basista američkog benda „Zi Zi top” Dasti Hil preminuo je u snu u 72. godini. Bend je potvrdio lošu vest da je rok legenda preminula u svom domu u Hjustonu u Teksasu u petak. „Sa žaljenjem obaveštavamo da je naš… »

Muzika: „Kompadre, nedostajaćeš" - preminuo Dasti Hil, basista čuvene rok grupe ZZ Top

Južne vesti 29.07.2021
Getty Images Dasti Hil je svirao bas gitaru više od pola veka Dasti Hil, basista američkog bluz rok sastava ZZ Top (Zi Zi Top), preminuo je u 72. godini. Članovi benda Bili Gibons i Frenk Bird rekli su da je Hil umro u snu kod kuće u Hjustonu u… »

Preminuo Dasti Hil, basista legendarnog hard rok trija Zi Zi top

RTS 29.07.2021
Dasti Hil, basista Zi Zi topa koji je sa teksaskim rokerima svirao više od pola veka, preminuo je u 73. godini. „Rastužila nas je vest da je naš saborac (kompadre) Dasti Hil preminuo u snu u svom domu u Hjustonu“, napisala su preostala dva člana… »

Preminuo basista Zi Zi Topa Dasti Hil

Danas 29.07.2021
Dasti Hil, basista poznate teksaške hard rok grupe Zi Zi Top (ZZ Top), preminuo je, preneo je američki sajt TMZ pozivajući se na članove čuvenog benda. „Tužni smo zbog vesti da je naš saborac Dasti Hil preminuo u snu u svom domu u Hjustonu“… »

Muzika: „Kompadre, nedostajaćeš" - preminuo Dasti Hil, basista čuvene rok grupe ZZ Top

BBC News 29.07.2021
Dasti Hil je svirao u legendarnoj američkoj grupi više od pet decenija. Dasti Hil, basista američkog bluz rok sastava ZZ Top (Zi Zi Top), preminuo je u 72. godini. Članovi benda Bili Gibons i Frenk Bird rekli su da je Hil umro u snu kod kuće u… »

Muzika: „Kompadre, nedostajaćeš" - preminuo Dasti Hil, basista čuvene rok grupe ZZ Top

Radio 021 29.07.2021
Dasti Hil je svirao u legedanrnoj američkoj grupi više od pet decenija. Getty Images Dusty Hill played bass with ZZ Top for over 50 years Dasti Hil, basista američkog bluz rok sastava ZZ Top (Zi Zi Top), preminuo je u 72. godini. Članovi benda Bili… »

Muzika: „Kompadre, nedostajaćeš“ – preminuo Dasti Hil basista čuvene rok grupe ZZ Top

Danas 29.07.2021
Dasti Hil, basista američkog bluz rok sastava ZZ Top (Zi Zi Top), preminuo je u 72. godini. Članovi benda Bili Gibons i Frenk Bird rekli su da je Hill umro u snu u svom domu u Hjustonu u Teksasu. Dalje detalje nisu izneli. Hil je prošle nedelje… »

Preminuo slavni muzičar Basista benda Zi Zi Top umro u svojoj kući!

Alo 29.07.2021
Dasti Hil, čuveni basista benda "Zi Zi Top" preminuo je u snu u 72. godini. Bend je potvrdio tužnu vest da je rok legenda preminula u svom domu u Hjustonu u Teksasu u petak. Foto: Youtube/Printscreen - Sa žaljenjem obaveštavamo da je Dasti Hil… »

Umro u snu: Basista benda ZZ top Dasti Hil preminuo u svojoj kući u Hjustonu, članovi benda neutešni

Blic 28.07.2021
Čuveni basista američkog benda Ž Top Dasti Hil preminuo je u snu u 72. godini. Bend je potvrdio lošu vest da je rok legenda preminula u svom domu u Hjustonu u Teksasu u petak. "Sa žaljenjem obaveštavamo da je naš kompadre Dasti Hil preminuo u snu u… »

Preminuo basista benda zi zi top: Dasti Hil umro u snu u 72. godini

Večernje novosti 28.07.2021
Foto: Tanjug AP Bend je potvrdio tužnu vest da je rok legenda preminula u svom domu u Hjustonu u Teksasu u petak. - Sa žaljenjem obaveštavamo da je Dasti Hil preminuo u snu u Hjustonu - napisali su članovi benda Bili Gibons i Frank Bird, preneo je… »

Vesti dana »