Povezane vesti

“Radnicima Geoksa ćemo naći bolja radna mesta”

Vesti online 29.07.2021
Država neće ostaviti radnike “Geoksa” u Vranju na cedilu i naći ćemo im bolja radna mesta, poručila je u Skupštini Srbije premijerka Ana Brnabić na sednici Skupštine na kojoj članovi Vlade odgovaraju na pitanja poslanika. Odgovarajući na… »

Premijerka i ministri odgovarali poslanicima, Brnabić: Radnicima "Geoksa" ćemo naći bolja radna mesta

RTS 29.07.2021
Država neće ostaviti radnike "Geoksa" u Vranju na cedilu i naći ćemo im bolja radna mesta, poručila je u Skupštini Srbije premijerka Ana Brnabić na sednici na kojoj članovi Vlade odgovaraju na poslanička pitanja. Odgovarajući na pitanje… »

Brnabić o Geoksu: Nećemo ostaviti radnike na cedilu

RTV 29.07.2021
BEOGRAD - Država neće ostaviti radnike Geoksa u Vranju na cedilu i naći ćemo im bolja radna mesta, poručila je danas u Skupštini Srbije premijerka Ana Brnabić. Odgovarajući na pitanje samostalnog poslanika Vladana Glišića, koji je naveo da Geoks… »

Brnabić: Radnicima Geoksa naći ćemo bolja radna mesta

Nova 29.07.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je odlazak italijanske kompanije Geoks iz Vranja očekivan jer kako je rekla, pojedini investitori "po prirodi posla" idu tamo gde su najmanje plate a Srbija po njenim rečima, "više nije zemlja jeftine radne… »

Brnabić: Radnicima Geoksa naći ćemo bolja radna mesta, imaće veće plate

N1 Info 29.07.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je odlazak italijanske kompanije Geoks iz Vranja očekivan jer kako je rekla, pojedini investitori "po prirodi posla" idu tamo gde su najmanje plate a Srbija po njenim rečima, "više nije zemlja jeftine radne… »

Nikezić: Da li su svesni da u jednom danu bez posla ostaje 1.200 radnika?

N1 Info 29.07.2021
Predsednik resornog odbora Stranke slobode i pravde za privredu i finansije Dušan Nikezić ukazao je danas u saopštenju da je odlazak Geoksa očekivani rezultat desetogodišnje politike siromaštva, kojom subvencionišemo strane investitore… »

Brnabić o Geoksu: Ljudi neće ostati bez posla, doći će investitor koji će dati veće plate

Danas 29.07.2021
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je odlazak italijanske kompanije Geoks iz Vranja očekivan jer kako je rekla, pojedini investitori „po prirodi posla“ idu tamo gde su najmanje plate a Srbija po njenim rečima, „više nije zemlja jeftine… »

Nikezić (SSP): Odlazak Geoksa socijalna bomba za Vranje

Beta 29.07.2021
Odlazak Kompanije Geoks (Geox) iz Vranja biće "socijalna bomba" za taj grad jer će bez posla ostati 1.200 ljudi, ocenio je danas predsednika Resornog odbora za privredu i finansije Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić. Nikezić je u saopštenju… »

Nikezić (SSP): Odlazak Geoksa socijalna bomba za Vranje

Danas 29.07.2021
Odlazak Kompanije Geoks (Geox) iz Vranja biće „socijalna bomba“ za taj grad jer će bez posla ostati 1.200 ljudi, ocenio je danas predsednika Resornog odbora za privredu i finansije Stranke slobode i pravde Dušan Nikezić. Nikezić je u saopštenju… »

Piše Ivan Mrđen: Novo lice promocije

Nova 29.07.2021
Povodom najave da će italijanska kompanija „Geoks“ zatvoriti fabriku u Vranju, oglasila se premijerka obećanjem da „zaposleni u toj firmi neće ostati bez posla, jer će država pronaći novog investitora“. Zanimljiv je i deo njene izjave da su… »

Vučić: Znamo za odlazak Geoksa već dva meseca, rešenje za 500 radnika odmah

N1 Info 29.07.2021
Za odlazak Geoksa iz Vranja znamo već dva meseca. Za 500 od 1.200 radnika ove fabrike naći ćemo rešenje odmah - već razgovaramo sa turskim investitorom Teklasom iz Vladičinog Hana da u Vranju otvori svoje pogone. Gledaćemo kako i ostale da… »

Vučić: Za odlazak Geoxa znamo već dva meseca

Vranje news 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su za odlazak italijanske kompanije Geox iz Vranja znali već dva meseca, da to "neće biti jedini slučaj već će ih biti još". "Nećemo ostaviti Vranje na cedilu", rekao je Vučić. Upitan da… »

Vučić je ovo krio od javnosti: Pre dva meseca je znao da će radnici ostati bez posla

Pravda 29.07.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su za odlazak italijanske kompanije Geoks iz Vranja znali već dva meseca, da to neće biti jedini slučaj već će ih biti još. „Oni odlaze, to će biti slučaj i sa nekim drugim kompanijama koje su… »

Vučić o fabrici geoks: Odmah ćemo naći posao za 500 ljudi, nećemo ostaviti Vranje na cedilu

Večernje novosti 29.07.2021
Foto: Printskrin TV Pink - To jesu loše vesti za nas, ali mi ćemo pomoći tim ljudima, radnicima. Odmah ćemo naći posao za 500 ljudi. Pregovaramo sa turskim investitorima koji će doći u Srbiju. Nećemo ostaviti Vranje na cedilu. - Podsetiću vas da… »

Vesti dana »