Povezane vesti
Ko sve danas vozi? Bahati snimak sa Vračara šokirao Beograđane (video)
Večernje novosti 31.07.2021
Foto: Instagram printskrin Prekoračenje brzine, kršenje saobraćajnih propisa, udaranje u kontejnere, stubiće, nasilnička vožnja... Objava koju deli MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) U ovom slučaju pešak je sačekao da se vozač isparkira u rikverc, a potom je… »
"Pa žurilo se čoveku" Bahati vozač napravio haos usred Beograda: Izbegao kontejner, dočekali ga stubovi i vozilo iz suprotnog…
Blic 31.07.2021
Snimak sinoćne bahate vožnje u ulici Grčića Milenka u Beogradu, koji je osvanuo na društvenim mrežama, privukao je pažnju velikog broja korisnika, usled haosa koji je vozač izazvao. Vraćajući se unazad u raskrsnicu, vozač sa snimka najpre je zbunio… »
Sve je pokosio, pa dao gas: Novi šokantan snimak divljačke vožnje u Beogradu (video)
Večernje novosti 30.07.2021
Foto: Instagram/mojbeograd_rezerva Kako se vidi na snimku koji je objavljen na instagram stranici "Moj Beograd", vozač se iz poprečne ulice izvukao u rikverc, jedva zaobišao pešaka, a onda pokosio stubiće koji dele trotoar od kolovza. A post shared by… »
Vesti dana »

Roditelji đaka Pete beogradske gimnazije demantuju tvrdnju direktorke da se nastava odvija normalno (foto)
Novi magazin pre 1 satjoš 27 povezanih

Nastavljena sednica Skupštine Srbije: Poslanici raspravljaju o amandmanima na predložene zakone (blog)
Novi magazin pre 41 minutajoš 28 povezanih

Usvojena lista kandidata za Savet REM, opozicija tvrdi da vlast ponovo sabotira izbor
Vranje news pre 55 minutajoš 20 povezanih