Povezane vesti
Jako nevreme u severozapanom delu BiH: Vetar podizao krovove i rušio stabla, prevrnuo i kamion (video)
Blic 01.08.2021
Područje opštine Kostajnica je oko pola 12 zahvatilo nevreme praćeno olujnim vetrom, koji je podizao krovove i rušio stabla. Portparol opštine Kostajnica Aleksandar Pašić izjavio je da su nadležne službe na terenu i da je u toku uklanjanje posedica… »
Jako nevreme u kostajnici: Vetar podizao krovove i rušio stabla, prevrnuo i kamion (video)
Večernje novosti 01.08.2021
Foto: Printscreen/Jutjub/Adventures Studio Portparol opštine Kostajnica Aleksandar Pašić izjavio je da su nadležne službe na terenu i da je u toku uklanjanje posedica nevremena. – Građani su nam prijavili da je na nekoliko objekata vetar skinuo crep… »
Vesti dana »
Mionička zimska služba i noćas na terenu, skoro svi kvarovi na elektro mreži rešeni
Valjevska posla pre 46 minutajoš 1 povezana
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Balkanski diplomata predvodiće Trampov odbor za mir u Gazi: Nekadašnji izaslanik UN preuzima ključnu ulogu u nadzoru primirja
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Beograd put završava čišćenje ulica prvog prioriteta od snega, prelazi na druge
Danas pre 9 satijoš 1 povezana