Povezane vesti

Siniša Mali sa 5:1 pobedio galeta, trenera Milice i Tijane i SAD se okolo hvali Kaže da me pustio, neka smisli bolji izgovor…

Siniša Mali sa 5:1 pobedio galeta, trenera Milice i Tijane i SAD se okolo hvali Kaže da me pustio, neka smisli bolji izgovor…

Kurir 03.08.2021
Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na društvenim mrežama posle gostovanja trenera tekvondo reprezentacije Dragana Jovića u jutranjem programu. Jović je gostujući u "Uranku" na televiziji "K1" otkrio da je sa ministrom Sinišom Malim igrao… »
Sudar titana! Gale Jović otkrio kako ga je Siniša Mali pobedio u stonom tenisu! (video)

Sudar titana! Gale Jović otkrio kako ga je Siniša Mali pobedio u stonom tenisu! (video)

Alo 03.08.2021
Dragan Jović, trener naše tekvondo reprezentacije otkrio je kako je izgledao njegov okršaj u stonom tenisu sa ministrom Sinišom Malim. Gale je rešio da se okuša u ovom sportu, i izgubio je... - Sa sadašnjim ministrom finansija, izgubio sam 5:1 u… »
Jović priznao da ga je mali pobedio u stonom tenisu: Ministar otkrio detalje okršaja sa trenerom naše tekvondo…

Jović priznao da ga je mali pobedio u stonom tenisu: Ministar otkrio detalje okršaja sa trenerom naše tekvondo…

Večernje novosti 03.08.2021
Foto: Tanjug Voditeljka je rešila da se našali, pitala je da li je Jović igrao punom snagom. - Jesam ga malo pustio, ali... Posle nisam mogao da ga stignem, mislio sam da ću uspeti. Časno sam izgubio. Hteo sam da mu ulijem malo samopuzdanja, ali sam… »

Vesti dana »