Povezane vesti
Siniša Mali sa 5:1 pobedio galeta, trenera Milice i Tijane i SAD se okolo hvali Kaže da me pustio, neka smisli bolji izgovor…
Kurir 03.08.2021
Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na društvenim mrežama posle gostovanja trenera tekvondo reprezentacije Dragana Jovića u jutranjem programu. Jović je gostujući u "Uranku" na televiziji "K1" otkrio da je sa ministrom Sinišom Malim igrao stoni… »
Jović priznao da ga je mali pobedio u stonom tenisu: Ministar otkrio detalje okršaja sa trenerom naše tekvondo reprezentacije…
Večernje novosti 03.08.2021
Foto: Tanjug Voditeljka je rešila da se našali, pitala je da li je Jović igrao punom snagom. - Jesam ga malo pustio, ali... Posle nisam mogao da ga stignem, mislio sam da ću uspeti. Časno sam izgubio. Hteo sam da mu ulijem malo samopuzdanja, ali sam na… »
Sudar titana! Gale Jović otkrio kako ga je Siniša Mali pobedio u stonom tenisu! (video)
Alo 03.08.2021
Dragan Jović, trener naše tekvondo reprezentacije otkrio je kako je izgledao njegov okršaj u stonom tenisu sa ministrom Sinišom Malim. Gale je rešio da se okuša u ovom sportu, i izgubio je... - Sa sadašnjim ministrom finansija, izgubio sam 5:1 u stonom… »
Vesti dana »

Sunčano i natprosečno toplo – u sredu uveče stiže promena vremena
Glas Zaječara pre 24 minutajoš 24 povezane

'Političko samoubistvo': Otvorena vrata novoj krizi u Francuskoj
BBC News pre 44 minutajoš 16 povezanih

IDF naredio evakuaciju celog grada Gaze, Kac preti da će biti sravnjen sa zemljom
RTS pre 29 minutajoš 15 povezanih

"Zašto im pomažeš? Njima daju sve": Posle bruke u komšiluku i istorijskom meču zagmreo iskusni napadač!
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih