Povezane vesti
Prlainović: Ovo je najmanje što smo zaslužili na kraju reprezentativnih karijera
Mozzart sport 04.08.2021
"Bio sam ubeđen da ćemo pobediti", kaže iskusni as. Srbija je zablistala onda kada je bilo najpotrebnije. Sjajnom igrom protiv svetskog šampiona Italije izabranici Dejana Savića izborili su plasman u polufinale i došli do prilike da nastave niz odličja… »
Najbolja utakmica u poslednje tri godine! Prlainović prezadovoljan posle plasmana u polufinale!
Alo 04.08.2021
Srpski vaterpolista Andrija Prlainović bio je veoma zadovoljan posle pobede protiv Italije (10:6) i plasmana u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju. "Dočekali smo četvrtfinale u dobrom raspoloženju, bio sam optimista i uveren da ćemo pobediti. Ovo nam… »
Vesti dana »

Nevreme stiže u Srbiju, oglasio se RHMZ: Mogući pljuskovi, grad i olujni vetar
Euronews pre 51 minutajoš 31 povezana

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Uhapšen stefan Đurić Rasta! Policija reperu stavila lisice na ruke naočigled svih
Kurir pre 12 minutajoš 15 povezanih

Danas se obeležava 30 godina od “Oluje”: Vučić i Dodik na komemoraciji, meštani Karlovaca protestuju
Serbian News Media pre 17 minutajoš 13 povezanih

Putevi Srbije: U petak registrovan najveći protok saobraćaja od kada se on beleži
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 11 povezanih