Povezane vesti
Jovan Vučurović: Crna Gora nema budućnosti sve dok se ne obračuna sa kriminalcima iz DPS!
Alo 04.08.2021
Jovan Vučurović, poslanik DF, izjavio je za portal novosti kako smatra da Crna Gora nema budućnosti sve dok se ne obračuna sa kriminalom čiji su nosioci bili i ostali u vrhu DPS, tužilaštva, sudstva, policije. - Možemo mi na političkoj sceni razmenjivati… »
Jovan vučurović: Crna Gora nema budućnosti sve dok se ne obračuna sa kriminalom čiji su nosioci bili i ostali u vrhu DPS-a
Večernje novosti 04.08.2021
Foto: DF - Možemo mi na političkoj sceni razmenjivati "vatru" koliko god hoćemo, ali to neće promeniti činjenicu da nije izglasan Tužilački savet i da su sve stranke parlamentarne većine na jednoj strani, a Demokrate sa druge, sprečavajući da načinimo… »
Vesti dana »
Dekan tražio od studenata da prekinu blokadu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Beta pre 37 minutajoš 56 povezanih
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 9 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
Danas pre 22 minutajoš 41 povezana
Uživo Forum u Davosu: Tramp: Amerika je odbranila Grenland u Drugom svetskom ratu, to je naša teritorija
Euronews pre 1 satjoš 43 povezane