Povezane vesti
Hrvati svojatali Srbina, sad su dobili brutalan odgovor! Mikec poručio: To je bila Jugoslavija, vidimo šta rade i sa Teslom
Sportal blic 04.08.2021
Srebrni srpski strelac iz Tokija je još jednom govorio o svom poreklu. Mikec je doneo prvu medalju Srbiji na ovogodišnjim i tako skrenuo pažnju javnosti u domovini, ali i regionu. Neobičnu priču ima srpski strelac, rođen u Splitu, zbog čega su hrvatski… »
Nakon pisanja Hrvata da je njihov Mikec komšijama: "Vidim šta rade sa Teslom i novčićima, a zna se zbog čega smo morali da…
Večernje novosti 04.08.2021
Foto: OKS, VN arhiva On se osvrnuo na hrvatske medije koji su o njemu pisali kao Splićaninu koji je doneo medalju Srbiji. – Danas to jeste Hrvatska, ali ja sam rođen u Jugoslaviji. Vidimo šta se dešava s Teslom i novčićima. Čak su me i Novljani… »
Vesti dana »
Napadač na Trampovoj večeri 31-godišnji Kol Tomas Alen iz Los Anđelesa
Beta pre 13 minutajoš 64 povezane
Pucnjava na večeri dopsinika Bele kuće: Tramp evakuisan, Melanija se krila ispod stola, napadač uhapšen, ranjen agent (FOTO, VIDEO)
Danas pre 38 minutajoš 81 povezana
Jokić besan kao ris! Žena spasavala živu glavu, haos iz drugog ugla (video)
Večernje novosti pre 13 minutajoš 75 povezanih
Zelenski o godišnjici katastrofe u Černobilju: Rusija ponovo dovodi svet na ivicu nuklearne nesreće
Insajder pre 47 minutajoš 21 povezana
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 28 minutajoš 20 povezanih