Povezane vesti
Batum zagrlio dončića i rekao mu samo jedno: Evo šta je Francuz poručio najboljem slovenačkom košarkašu
Večernje novosti 05.08.2021
FOTO: AP/Tanjug Najbolji slovenački igrač je otkrio šta mu je rekao košarkaš LA Klipersa. - Nikolas je pokazao klasu. Rekao mi je da mrzi da igra protiv mene, ali na dobar način. To je bilo lepo od njega, on je veličina - kazao je Dončić. Inače, Batum je… »
Usijanje! Batum doneo veliku pobedu Francuskoj, pa prišao Dončiću, a ono što mu je rekao je brutalno odjeknulo planetom
Alo 05.08.2021
Slovenija nije uspela da se plasira u finale. Nikola Batum je heroj Francuske. Batum je blokadom Klemanu Prepeliču u poslednjem napadu Slovenaca doneo "galskim petlovima" pobedu i plasman u finale Olimpijskih igara. Batum je posle meča prišao Luki… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja" danas u Sremskim Karlovcima, meštani poručili Vučiću da je nepoželjan
Radio 021 pre 23 minutajoš 3 povezane

Crno-beli u humskoj dočekuju uzdrmane kragujevčane: Evo gde možete pratiti prenos meča Partizan - Radnički 1923
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih

Đukanović: Demonstranti promašili moju adresu, jedva čekam da odgovaraju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Na današnji dan: Kolumbo isplovio ka Americi, prvi radio talasi na Balkanu, umro Solženjicin
Radio 021 pre 23 minutajoš 2 povezane